|
| |||
| |||
|
Merhabalar Arkadaşlar internetten puzzle satışı gerçekleştirmek amacıyla bir web sitesi açmayı planlıyorum.Size birkaç sorum olucak ; 1-) Kullanmamı önerebileceğiniz sistemler nelerdir ? (Ücretsiz) 2-) Anahtar kelime olarak ilk önce hangi kelimelerden başlamalıyım? Yardım edenlere şimdiden teşekkür ediyorum. |
|
| ||||
| ||||
|
Ücretsiz e-ticaret sistemlerine bakabilirsiniz ya da bir wordpress sever olarak size Wordpress'i önerebilirim, ticaret sistemleri için temalarıda var. Anahtar kelime olarak da ne kadar doğru bilemem ama oyuncak kelimesini hedeflemelisiniz. İçeriğinize göre bu kelimeyi puzzle setleri, puzzle, puzzle oyuncak örneklerindeki gibi değiştirebilirsiniz.
__________________ 4harf.org |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Wordpress önerinizi dikkate alacağım ancak kelime önerinize pekte katılamıyorum.Siteme oyuncak kelimesiyle gelen bir kullanıcının puzzleyle alakası olacağını düşünmüyorum.Ayrıca oyuncak kelimesi zor bir kelime. Yardımınız için teşekkür ederim,başka önerilere açığım. |
|
| ||||
| ||||
|
yap boz yapboz |
|
| |||
| |||
| ++ puzzle kelimesi ve bu oyuncakların isimleri, mesela işte Türkiye Yapbozu yada ne bileyim bu işi bilmem ama mutlaka vardır örnekleri. |
|
| |||
| |||
|
Bazı arkadaşlarım (özellikle bayanlar) buna çok meraklı. Hobi olarak yapıyorlar. Bence bayanları hedeflemelisiniz. Ama nasıl yapılır? Bilmiyorum..
|
|
| |||
| |||
|
banladıktan sonra bu spamcıların mesajları toptan silinde daha iyi olur _________________________ Yönetici Cevabı (Lidyon): Uyarınız için teşekkür ederiz. Gerekli işlemleri gerçekleştirdik. |
|
| |||
| |||
|
Aynı katagorideki diğer sitelere bak aynısını uygulanamasanda benzer yönlü yapabilirsiniz ! Cihan yıldırım Requiem_06@hotmail.com Aşk |
|
| |||
| |||
|
özelden ulaş yardımcı olayım sana
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |