|
| ||||
| ||||
|
Merhabalar Seçtiğimiz anahtar kelimenin yoğunluğu site içersinde %kaç olmalıdır? şuanda seçtigim kelimenin yoğunluğu %5 |
|
| |||
| |||
|
Arama motorlarının, bu tür durumlar için farklı yaklaşımlar sergilediği söylenir. % 5, vasat veya normal siteler için yüksek bir oran, % 2 civarı uygun olacaktır.
__________________ Hede hödö kalkanı... Konu Virtuozzo tarafından (04-06-09 Saat 06:51 ) değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
|
Sitenizdeki bütün kelimeleri ya da sadece belli bir sayfadaki kelimeleri ölçen ücretli programlar var ama ben ölçmek istediğim zaman şöyle yapıyorum: Metnimi MS Word'e alıyorum, altta zaten kaç kelime olduğu yazıyor. Daha sonra ctrl+f komutuyla anahtar kelime(leri)mi aratıyorum ve saymaya başlıyorum. Sonra kaç ker ekullandımsa bunun toplam kelimeye oranını buluyorum. Biraz uzun görünebilir ama değil. |
|
| |||
| |||
|
Dogal oran %7-8 olarak gecer ama %35 kadar yapabilirsiniz. Benim tavsiyem %35 gecmemek. Keyword density olcum yapabileceginiz site: Keyword Density Analyzer tool for search engine optimization and internet marketing experts ___________ SEO Kaynagi |
|
| ||||
| ||||
|
Şaka di mi bu 7-8 ya da %35 :-) ? Googleda ilgili aramasında 1. sayfada olup her gün siteme 20-30 ziyaretçi getiren bir sayfamı güncelleştirip anahtar kelime yoğunluğunu birazcık arttırdım ve ilk dalgalanmada 10. sayfaya geriledi. Şu an makaleyi tekrar elden geçirip %3'e çektim. Bir daha ki güncellemede sanırım eski yerine gelir. |
|
| |||
| |||
|
kelime yoğunluğundan bahsetmişsiniz. mesela (evden eve nakliyat) anahtar kelimesi için %2 civarlarını ayarladık. Fakat evden - eve - nakliyat kelimelerinin ayrı ayrı yüzdeleri fırladı. tek tek kelime kelimemi yüzdeyi ayarlamalıyız. Lütfen bu konuda destek saygılarımla. |
|
| ||||
| ||||
|
Metin olarak belirlediğimiz anahtarı sizce % kaç yoğunlukta yapmalıyız?Ben %4 olarak kullanıyorum.
|
|
| |||
| |||
| Beyni Kullanma ve Beyin Gücü Bilgileri eğer bu site sizinse sayın gökhan hiç de %4 kullanmışa benzemiyorsunuz. Lütfen % 4 kullandığınız bi örnek site verebilirmisiniz. |
|
| |||
| |||
|
burada kimse cevap verme maksadıyla burada yok galiba.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |