|
| ||||
| ||||
|
Ben anasayfada %4 kullanıyorum demiyorum yazdığım makalelerde eğer hedef bir kelime var ise onu paragrafa göre Formül= Kelime Sayısı * 4/100= X sayısı kaçtane gerekiyorsa o kadar bazen eksikde oluyor fazlada ayarlamaya çalışıyorum ama. |
|
| |||
| |||
|
Örnek vermek gerekirse kabinde heboyapi içerikte 38 defa kullanmıs bir baska alt sitelerse 23 kez, Olay şudur dunku yazdıgımada bakılırsa sanırsam googlenın LSI Nedir?bu galiba. Arama motoru sayfaları sıralarken alakalık konumuna backlıklerden inanın dahada çok önemsemektedirler. Şöyle düşünün google organik arama bölümünü dalgalanmalar olsa dahi korumaya çalışmaktadadır. İçerikte 38 defa kabin gecen sitemi dahada güvenilirdir, yoksa 23 veya 7 defa gecenlermı. Kısa ve öz söyleyeyim siteniz dmoz üyeliyse veya 2,3 yıllık siteyse(İcerikdas Backlinkler,Edu,gov backlinkler,Önemli Dizinler) google güvenini kazanmıştır birden anahtar kelime yogunulugunu yapmak risklidir ancak yeni bir site için direk bence sanboxa davetiyedir. (Not: Yazılar bana aittir Bana ulaşmak için hemen laz_vural@hotmail.com u deneyiniz:d)
Konu seo28 tarafından (09-07-09 Saat 07:28 ) değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
|
arkadaşım yukarıda da denildiği gibi ortalama % 7 8 olması gerek ayrıca sadece anahtar kelime ile bitmiyor benim tavsiyem az ama çok belirgin olarak 10 tane kullanmam o bile çok aslında ayrıca anahtar kelimelerini neymü belirsiz sitelerden seçmek yerine google'ı kullanabilirsiniz buradan ve şuradan selametle
|
|
| |||
| |||
| Buraya girip sayfanın metatag analizini yapıyorum. Orada şöyle bir ifade geçiyor. "Bazı arama motorları %2 nin üstü anahtar kelime yoğunluğunu spam olarak algılılamaktadır" Buna göre ben o civarda ayarlama yapıyorum. Ama şu da var ki benimle aynı alanda olan neredeyse bütün siteler %7-8 yoğunluktalar. 10 yıllık site pr5-6. Galiba google bunları o yüzden çarpmıyor. Ben yapsam fena çarpılırım heralde.
|
|
| |||
| |||
| Tire Tireden Tireli Fotoğrafları Pazarı Kutsan Tirespor belediyesi haberi Keywords: Percent% 597 0% Profile Custom yüzde sıfır bunu neye göre ayarlıyoruz kucuk bir örnek verebilirmisiniz |
|
| |||
| |||
|
% 47 benimki
|
|
| |||
| |||
| Kalamış ulucan nakliye-nin Evden Eve Bütün Nakliye İşinizi Kaldırabilecek Profesyonel Yetkin Ekiplerimizle, ekipmanlarımızla ve filomuzla hizmetinizdeyiz. Kalamış ulucan nakliye-de ve Yakın Çevrede yapılması gereken İstediğiniz evden eve Tüm Nakliye İşlerinizi yapmanız için tüm filomuzla hizmetinizdeyiz… · Evden eve Şehirler Arası Nakliyat · Şehir İçi Nakliye · Eve Nakliyat · Taşıma Askılı Tekstil Taşımacılığı · Taşıma Parsiyel Taşımacılık · Taşıma Araç Temin Hizmeti · Taşımacılık Ambar Hizmeti · Taşımacılık Konteyner Taşımacılığı Günlük... · İstanbul-dan Kalamış ulucan nakliye-ye, Kalamış ulucan nakliye-den İstanbul- a · Ümraniye-den Kalamış ulucan nakliye-ye, Kalamış ulucan nakliye-den Ümraniye-ye · Ankara-dan Kalamış ulucan nakliye-ye, Kalamış ulucan nakliye-den Ankara-ya · İzmir-den Kalamış ulucan nakliye-ye, Kalamış ulucan nakliye-den İzmir-e · Bursa-dan Kalamış ulucan nakliye-ye, Kalamış ulucan nakliye-den Bursa-ya · G.Anten-den Kalamış ulucan nakliye-ye, Kalamış ulucan nakliye-den Gaziantep-e · Gidiş Dönüş Komple Seferler Mevcuttur. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |