|
| |||
| |||
|
Hocam anahtar kelimelerimiz maksimum ne kadar olmalı. Mesela title başlığı altında enfazla kaç kelime ekleyelim. 100 tane ekledim sayfam googleden çıktı. ???
|
|
| |||
| |||
| Future Pagerank buradan inceleyiniz sitenizi, tüm hataları gösterecektir.
| ||||
| ||||
|
Merhaba SEO. Benim seçtiğim anahtar kelimeler arasında "forum" kelimesi bulunmamakta. Verdiğin siteden analiz yaptığımda arama motorlarının sevmediği kelime olan "forum" kelimesinin olduğunu söylemekte. Bir hata olmuş olabileceğini düşünüp bir kaç kez daha analiz yaptım. Fakat sonuç hep aynı. |
|
| |||
| |||
|
Cevaplarınız için teşekkürler.
|
|
| |||
| |||
|
Anahtar kelime secimi cok ciddi bir konudur ve SEO uyuglamasinda ki ilk adamdir. Bu konu hakkinda detayli bilgiyi SEO Makalesinden edinebilirsin.
|
|
| |||
| |||
|
Bilğileriniz için teşekkürler ederim . Ayrıca ; Doğru anahtar kelime seçimi dediğiniz üzere bir çok hususun başı olup pür dikkat ve titizlikle yapılmalıdır .
|
|
| |||
| |||
|
SEO'nun belirttiği adres üzerinde yapılan analizler olumlu dönüş vermektedir. Karakter kısıtlamaları ile ilgili bilgilere,verilen adres üzerinden de ulaşabilirsiniz.
__________________ İletişim: yigit35[et]gmail[nokta]com (sadece e-mail) |
|
| |||
| |||
|
süper aciklamalar saolun arkadaslar
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Benim Bilgisayar ve Teknoloji içerikli forum sitem vardı. SEO adına elimden gelenin en iyisini yaptım. Backlink, özgün içerik vs. Nihayetinde ise forum kelimesinde 1. sayfaya geldim. Fakat gelen hitlere baktığımda en fazla günlük 150-200 arasında değişmekteydi. Daha sonra forumun içerisindeki bölümlere çalışma yaptım. Mesela Bilgisayar forumunun konularına kastım böylelikle günlük 500-600 tekil hiti buldum. Benim sana tavsiyem forum kelimesine kasma bence alt kategorilerine çalış. Daha güzel hit alırsın. Birde benden sana tavsiye ziyaretçileri sitende tutmak için ücretli, ücretsiz yarışmalar düzenle. Kolay gelsin. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
galiba bu spam'a girdiği için banlanmışsın |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |