Alt 09-03-09, 12:01
avenue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye

avenue - MSN üzeri Mesaj gönder
Question Kelime Seçimim - Herşey

Bir süre önce güzel, geniş ve özgün içerikli bir site açmaya karar verdim ve domain olarak "hersey.gen.tr" 'yi seçtim.

Siteme vBulletin kurmayı düşünüyorum ancak maddi imkan yetersizliğinden ve ekibimin okulundan dolayı bunu yazın gerçekleştireceğim. Bu süre zarfında sitenin boş durmasını istemiyorum.

"hersey" kelimesinde 1. sırayı hedefliyorum, sonrasında forum kurduğumda biraz markalaşmış bir site olabilir diyorum.

Wp sistem ile "hersey" kelimesinde 1. sırayı yakalıyabilir miyim ? Yoksa gerçekten imkansız mı ? Yakalayabilirsin diyorsanız neler yapmalıyım ?
Alt 09-03-09, 12:06
SEO SEO isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Adviser

Standart Cevap: Kelime Seçimim - Herşey

Selamlar, mailinizi almıştım oradan yanıt vermeme sebebim kural gereğiydi forumda yazmanızı istedim çünkü o şekilde aşırı mail geliyor artık başedemez hale geliyor insan. O yüzden umarım kusura bakmadınız.

Sorunuza dönersek size şunu söyliyeyim tecrübelerime dayanarak, hersey.gen.tr alan adına Wordpress kuurp güncel yazılar yazıp, alakalı içerikler ile doldurup , kaliteli sitelerden linklerde alırsanız benim kendi görüşümce 1. çok rahat olursunuz.

İyi çalışmalar.
Alt 09-03-09, 12:12
Üye

Asıl benim kusuruma bakmayın, haklısınız. Forumda bu tür sorular görmediğim için mail atmıştım.

Görüşünüz için çok teşekkür ederim. Seo hakkında birçok makale okudum. İçerik, vurgulama vb. şeylere elimden geldiğince dikkat edeceğim ve güncel tutacağım siteyi. Tek sorunum backlink..

Backlink alırken Pr mi daha önemlidir yoksa benzer içerik mi? Google pr ye son zamanlarda fazla özen göstermiyor gibi birçok yazı okudum. Bu ne derece doğrudur ?
Alt 10-03-09, 09:03
Üye

Forum mantığında ve bu forumda da özgün içerik olayı kafamı karıştırdı. "Herşey" kelimesinde ilk sırada çıkmak gerçekten zor çok çalışman gerekecek diye düşünüyorum.
Alt 10-03-09, 01:36
Üye

Daha önce 1-2 kez forum deneyimim oldu.. İnanın ekibim başarılı ve tamamen özgün konular ekliyorlar foruma. Yani forum forum dolaşıp c/p yapmadık hiçbir zaman. 2 kez başarılı olduk, umarım birkez daha başarılı olacağız.

Bu arada sitenin tasarımı bitmek üzere.. Umarım beğenirsiniz..
Alt 10-03-09, 08:50
Yönetici

Sayın Avenue,

"hersey.gen.tr" çok güzel bir isim. SEO'nun da dediği gibi çok rahat herşey kelimesinde 1. sırada olursun. WordPress hakkında SEO makaleleri oku derim. Okuyarak başarırsın. Ayrıca WordPress dogma bir sistem olup diktacı bir seo sistemine sahiptir. Elimden geldiğince WordPress SEO hakkında yardımcı olurum.

Ayrıca şöyle bir şey sorabilirsin belki. Neden WordPress ile daha rahat 1. olurum? diye. WordPress; hazır, ücretsiz ve insanlara faydalı olduğu için google wordpress resmi sitesine ve wordpress sitelerine ayrıcalık tanıyor. Ayrıca WordPress SEO yapısı gerçekten tartışmasız çok güzeldir. SEO için birebir sistemdir.

İyi çalışmalar dilerim avenue. Her daim sana yardımcı olurum.
Alt 11-03-09, 05:21
Üye

@Lidyon çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın. Wordpress konusunda yerden göğe kadar haklısın. Wordpress ve Seo ile ilgili bulabildiğim her makaleyi özenle okuyorum ve öğreniyorum.

Siteyi kısa bir süre içerisinde Wordpress + vBulletin olarak açacağım.. Wordpress sayesinde yükselmeyi düşünüyorum. vBulletin'de özgün içerik ve harika olacak
Alt 20-09-10, 06:22
Senior Member

iyi kelime seçmek lazım

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil