|
| ||||
| ||||
|
Bir süre önce güzel, geniş ve özgün içerikli bir site açmaya karar verdim ve domain olarak "hersey.gen.tr" 'yi seçtim. Siteme vBulletin kurmayı düşünüyorum ancak maddi imkan yetersizliğinden ve ekibimin okulundan dolayı bunu yazın gerçekleştireceğim. Bu süre zarfında sitenin boş durmasını istemiyorum. "hersey" kelimesinde 1. sırayı hedefliyorum, sonrasında forum kurduğumda biraz markalaşmış bir site olabilir diyorum. Wp sistem ile "hersey" kelimesinde 1. sırayı yakalıyabilir miyim ? Yoksa gerçekten imkansız mı ? Yakalayabilirsin diyorsanız neler yapmalıyım ? |
|
| |||
| |||
|
Selamlar, mailinizi almıştım oradan yanıt vermeme sebebim kural gereğiydi forumda yazmanızı istedim çünkü o şekilde aşırı mail geliyor artık başedemez hale geliyor insan. O yüzden umarım kusura bakmadınız. Sorunuza dönersek size şunu söyliyeyim tecrübelerime dayanarak, hersey.gen.tr alan adına Wordpress kuurp güncel yazılar yazıp, alakalı içerikler ile doldurup , kaliteli sitelerden linklerde alırsanız benim kendi görüşümce 1. çok rahat olursunuz. İyi çalışmalar.
| ||||
| ||||
|
Asıl benim kusuruma bakmayın, haklısınız. Forumda bu tür sorular görmediğim için mail atmıştım. Görüşünüz için çok teşekkür ederim. Seo hakkında birçok makale okudum. İçerik, vurgulama vb. şeylere elimden geldiğince dikkat edeceğim ve güncel tutacağım siteyi. Tek sorunum backlink.. Backlink alırken Pr mi daha önemlidir yoksa benzer içerik mi? Google pr ye son zamanlarda fazla özen göstermiyor gibi birçok yazı okudum. Bu ne derece doğrudur ? |
|
| |||
| |||
|
Forum mantığında ve bu forumda da özgün içerik olayı kafamı karıştırdı. "Herşey" kelimesinde ilk sırada çıkmak gerçekten zor çok çalışman gerekecek diye düşünüyorum.
|
|
| ||||
| ||||
|
Daha önce 1-2 kez forum deneyimim oldu.. İnanın ekibim başarılı ve tamamen özgün konular ekliyorlar foruma. Yani forum forum dolaşıp c/p yapmadık hiçbir zaman. 2 kez başarılı olduk, umarım birkez daha başarılı olacağız. Bu arada sitenin tasarımı bitmek üzere.. Umarım beğenirsiniz.. |
|
| |||
| |||
|
Sayın Avenue, "hersey.gen.tr" çok güzel bir isim. SEO'nun da dediği gibi çok rahat herşey kelimesinde 1. sırada olursun. WordPress hakkında SEO makaleleri oku derim. Okuyarak başarırsın. Ayrıca WordPress dogma bir sistem olup diktacı bir seo sistemine sahiptir. Elimden geldiğince WordPress SEO hakkında yardımcı olurum. Ayrıca şöyle bir şey sorabilirsin belki. Neden WordPress ile daha rahat 1. olurum? diye. WordPress; hazır, ücretsiz ve insanlara faydalı olduğu için google wordpress resmi sitesine ve wordpress sitelerine ayrıcalık tanıyor. Ayrıca WordPress SEO yapısı gerçekten tartışmasız çok güzeldir. SEO için birebir sistemdir. İyi çalışmalar dilerim avenue. Her daim sana yardımcı olurum. |
|
| ||||
| ||||
|
@Lidyon çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın. Wordpress konusunda yerden göğe kadar haklısın. Wordpress ve Seo ile ilgili bulabildiğim her makaleyi özenle okuyorum ve öğreniyorum. Siteyi kısa bir süre içerisinde Wordpress + vBulletin olarak açacağım.. Wordpress sayesinde yükselmeyi düşünüyorum. vBulletin'de özgün içerik ve harika olacak |
|
| |||
| |||
|
iyi kelime seçmek lazım
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |