|
| ||||
| ||||
|
Evet hepimiz Google'nin DMOZ'un dizinini belirli aralıklarla birebir alarak kendi dizinine eklediğini biliyoruz. Ancak Google DMOZ'u günü gününe değil, belirli aralıklarla kontrol ederek kendi dizinini güncelliyor. Eskiden bunun bir düzeni varmış (sanırım 2 haftada bir) ancak Google bunu yakın zamanda değiştirmiş. Google bu güncellemeri yaptığında benim bildiğim kadarıyla duyurmuyor yani takip etmek bizlere kalıyor. Şu an ben kendi sitemi google ne zaman kendi dizinine alacak diye beklediğim için her gün google dizinini kontrol ediyorum. Bu sayede Google dizininin DMOZ güncellemesini yakalayarak sizlere duyuracağım, bundan sonra sizler de Google DMOZ güncellemelerini yakaladığınızda bu başlık altında duyurabilirsiniz. Sitem DMOZ'a ekleneli neredeyse 2 hafta oldu ama hala Google kendi dizini için güncelleme yapmadı. |
|
| |||
| |||
|
Dmoz konusunda artık ben biraz ümitsizim, bakalım hayırlısı demekten başka çare yok.
|
|
| |||
| |||
|
Bazı düzenlemeler değişmiş sanırım.
|
|
| ||||
| ||||
|
Henüz bir güncelleme yok, eğer kastınız güncellemeyse. Ancak googlenin güncelleme süresini uzattığından bahsediyorsanız, evet bir değişiklik var.
|
|
| |||
| |||
|
@Karluk, Evet sürelerin uzatılmasından bahs ettim, teşekkürler. |
|
| |||
| |||
|
ben google ye sitemi pinglediğimde 2 gün sonra sitemi google dizininde buldum Bu size belki tüyo verebilir... oki
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Bahsettiğim durumun pinglenmeyle uzaktan yakından ilgisi yok. Siz şansınıza googlenin dmoz güncellemesinden 2 gün önce dmoza girmiş olmalısınız o kadar. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Belkide... Kim bilir... oki |
|
| ||||
| ||||
|
Aynen öyle, hala google dizine geçmemişim.
|
![]() |
| Etiketler |
| dizin, dmoz, google dizin, odp |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |