|
| ||||
| ||||
|
Evet, bugüne kadar yazılarımı dakkasında indeksleyen google sitem 1 hafta kapalı kaldıktan sonra yeni hostinge taşınınca falan yine bi süre güzel indekslemeye devam etti, toplam indeksli sayfalarımı düşürdü ama güzelce devam ediyordu yine. Ancak son iki yazıma girin bakın tamamen özgün çünkü ben yazdım ama google bunları es geçti... Squat ve kelebek etkisi adlı yazılarım, bilgisi olan? |
|
| ||||
| ||||
|
Sorun olacağını zannetmiyorum. Hostingi taşıyınca site kapalı olduğundan ve google botların gelip bir şey bulamamasından sıklığı azalmıştır. Bu yüzden artık gelmiyor olabilir ama bir süre sonra gelecektir. İçerik eklemeye devam et ve beklersen eski halini alacaktır.
|
|
| |||
| |||
|
__________________ ilyasteker.com - herşey hayal etmeyle başladı... |
|
| ||||
| ||||
| |
|
| ||||
| ||||
|
5 aydır aynı sorunun devam ettiğini mi düşündün?
|
|
| ||||
| ||||
|
peki o zman burdan google nin siteni banladığını öğren. sorgu gönder. en alltaki araçı kullan Google Sitenizi Banladımı ? Bir web sitesinin Google nin yasakladığınıı kontrol edin. Google Seo - Otomatik Engine |
|
| ||||
| ||||
| Yukarıdaki mesajı aynen yineliyorum, benim şu an bir sorunum yok ama senin kendi siteni -ki doğru düzgün çalıştığından da pek emin değilim- tanıtmak için fırsat kollamak gibi bir sorunun var |
|
| |||
| |||
|
kesmiş şerefsiz ya
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |