|
| ||||
| ||||
|
Merhaba Arkadaşlar öncelikle taptaze formumuz hayırlı olsun umarım herşey başladığı gibi güzel gider ve bir bataklığa dönüşmez.. madem birşeyler yapma çabası var gelin hep beraber sahip cıkalım ... gelelim konumuza başlıktanda anlayacağınız gibi buradaki bu konu hakkında bilincli olan arkadaşlar bu konuda ki yorumlarını esirgemesse sevinirim .. toplist'in site : site eklenmesindeki faydalar nelerdir sitelerimizi top listlere eklemelimiyiz bize nasıl bir getirisi olur .. teşekkürler
__________________ Bulgaristan |
|
| ||||
| ||||
|
Sayın hazret öncelikle bu güzel sözlerin için teşekkür ederim. Bana kalırsa toplistler çöplükten başka birşey değil.
|
|
| ||||
| ||||
| aslına bakarsan bende öyle görüyorum yararından cok zararı olduğunu düşünüyorum kendi adıma
__________________ Bulgaristan |
|
| |||
| |||
|
konuyu biraz daha açarsanız? Neden çöplük? Neden değil?
|
|
| |||
| |||
|
Toplistlerin belli sektörlere faydası vardır. - Nakliyat siteleri - Adult siteler - Video siteleri Bu sitelerde gözle görülür şekilde fayda sağlıyor. Doğru kullanılmasını bildiğinizde çöplük değil, faydalı bir site olur. |
|
| |||
| |||
|
Bencede gereksiz. çünkü toplistten aynı sayfada onlarca link çıkışı oluyor. sadece 1 adet link için de riske girmeye gerek yok sanırım |
|
| |||
| |||
|
Toplist lerin faydası oluyor fakat sadece kaliteli ve pr li toplistlerin
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |