|
| |||
| |||
|
Merhaba Arkadaşlar!Aşağıda size verdiğim (Türkçe)dizinlerin pagerank değeri en az 4'tür. ------- LİSTE: 1-)Arabul Türkiye'nin kategorik indeksi = PR 7 Meta arama motoru ve web dizini.(Kesinlikle Öneririm!) 2-)Türk Web Siteleri, Gazeteler, Dergiler, Televizyonlar, Arama, E-Kart, Arkadaş, ilanlar, Oyunlar, Chat, EKart = PR6 3)Şirketçe - Türkiye'nin Şirketlerinde arama yapın! (Şirketler İçindir*) = PR5 4)MaviNokta "Baslangic Noktasi" (Tavsiye Ederim*) =PR6 5)Mynet Arama :: Arama yapmak aradığına çabuk ulaşmak için! PR=6 6)Tekbul internet Rehberi PR=4 --- TR Olmayan Dizinler Scrub The Web - Add / Submit URL =PR6 ------ *Güncellenecektir! ----- NoT:Listeyi kendim oluşturdum.Bunu başka bir sitede/forumda benden habersiz yayınlayıpta sitemizin adresini vermezse HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!" ----- Önemli NoT:Arkadaşlar sizlere ben en az 10-15 tane daha dizin bulabilirdim.Ama onlar PR4'ten küçükler.Sizlere PR4'ten küçük listelere/dizinlere üye olmanızı tavsiye etmem!!! NoT:Arabul.com ücretlidir.2 yıllığı 100 YTL imiş...Parası olan yaşadı =) NoT:Bu konuyu kendi forumumdan aldım ve yazımı bana aiitir(sanki roman yazmışım ya neyse )Son NoT:Alıntıladığım sitem: Sitenizi Ekleyebileceginiz Onemli Dizinler Konu yakuter tarafından (12-05-09 Saat 07:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: Türkçe karakterleri düzeltme |
|
| |||
| |||
|
Bilğilerin , önerilerin için teşekkürler . İnceliyorum .
|
|
| |||
| |||
|
Arabul'un ücretli olması kötü olmuş |
|
| |||
| |||
|
evet arabul ucretlı olması kotu ama 2 yıl orda dizinde bulunmak hıcde fena bır fıyat degıl |
|
| |||
| |||
|
Bu konu üzerinden dizinlerinizi paylaşırsanız,yeni ve sabit bir konu yaratıp tüm dizinleri buradan paylaşabiliriz.
__________________ İletişim: yigit35[et]gmail[nokta]com (sadece e-mail) |
|
| |||
| |||
|
öyle olsun ve evet katılıyorum kötü oldu arabulun ücretli olması.
|
|
| ||||
| ||||
|
Site için herhangi bir dizine link ya da para vermek bana doğru gelmiyor. Param çok olsam verir miydim? Sanırım evet, ama parası çok olmayan bence buna asla para ayırmamalı, kaliteye önem versin yeter, zaten gün gelir DMOZ açar kollarını adama, açmazsa da açmasın siteyi insanlar için inşa etsek yeter.
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| Evet hocam, tam ekleyecektim bi baktım ücretli. |
|
| |||
| |||
|
ben sitemi ekledim, arabul.com gerçekten etkili...
|
![]() |
| Etiketler |
| addurl, dizinler, onemli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |