|
| |||
| |||
|
Merhabalar, Dmoz ile ilgili bir cok makale okumus bir kisi olarak durumun ciddiyetini anlamis bulunmaktayim. Bu ciddiyet icerisinde kalarak bir kac kez yaklasik 1,5 sene icerisinde web sitemi dmoz a önerdim. Zannedersem önerim sonucunda web sitem ya beklemeye alindi ya da reddedildi. Google - analystics sonucunda gördügüm ise editörün referal olarak dmozdan gelme sayisi 1 gecirdigi süre sayisi "0" . Aklima su sekilde bir soru geldi. Acaba sadece tiklayip es mi geciyor? Iste bu sorunun cevabini eminim siz degerli emektarlar vereceksinizdir. Eger uygunlugu bulunursada web sitemi burada berbaer hatalariyla görüp düzeltmek isterim. Hepinize iyi günler |
|
| |||
| |||
|
Dmoz dizinine girmek zor olabilir ama imkansız değildir bende kendi sitemi 2 kere önerdim baktım olmuyor en sonra 3. kez bir daha önerdim kabul edildi yani o senin söylediğin gibi editörün siteye gelip gitmesi olanaksız alıntı içerikler vardır o yüzden değerlendirmez yada başka bir kategoriye eklemişssindir kabul etmez dmoz kaydı yaparken acele etmeyin kısa ve öz bilgiler sunun ve bu bütünleşme sonucunda gayet açıklayıcı izlenimler bırakın örnek verecek olursak " xhedef.site.com x markalara ait teknik servis konularında hizmet veriyor " bu şekilde yada buna benzer konular selametle Konu f4tih tarafından (30-06-09 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf hatası |
|
| |||
| |||
|
dmoz a bende başvurdum fakt bir türlü kabul etmediler. Acaba site önermek için nasıl bir yol izlemeliyim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Ana kural sabit bir içerik belirleyip içeriğin başka konulara kaçmaması diye düşünüyorum.
|
|
| |||
| |||
|
Web Tasarım ve Seo konularında ve bu sektörde bulunduğum sürece birçok duyum ve gözlemlerim oldu. Web siteniz tam anlamıyla uygunsa dmoz e girme şansınız yüksek ama olayın bide 2.boyutu var. Tahmin edebiliyorsunuzdur...
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
|
3 sitem var hepside, kabul edildi, Benim Taktiğim Şöyle, Mesala Emlak sitesi için Önce Meta Tagları düzenliyorum. Title : xxxx Emlak Desc. İstanbul'un x ilçesinde faaliyet gösteren emlakçının web sitesi. keywrords: burayıda kısa tutuyorum. ayrıca, sitemde tasarım aşamasında, hazırlanıyor gibi bir eksik kısımı bırakmıyor, bütün sayfaların çalışıp, çalışmadığını kontrol ediyorum. Sonra kendi kendime öz eleştri yapıyorum. eksik varsa düzeltiyorum. Kayıt kısmına da bu düzenlediğimle aynı özellikleri yazıyorum. 1 ay içinde eklendi , şimdiye kadar. oradaki editörleri eleştirmeden önce, acaba kendi sitemize bakıp, eksiğimiz var mı diye baksak ? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Oradaki editörlerin bazılarının web sitelerini inceledim kendi ekledikleri ve onayladıkları olmak üzere 10-12 site gezdim bir toplist yapsanız bu sitelere link vermezsiniz.. Ne hikmetse birileri ekliyor (içlerinde benimde yapmış olduğum bir site vardı) Konu serhan tarafından (28-07-09 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
|
Serhan arkadasımızın dediği gibi haklı. sizce su sıte dmozu hak ediyor mu? Ak Konteyner ve Kabin Sistemleri
__________________ Seo Olabilmek İçin Önce Çözmek Gerek!!! |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |