|
| ||||
| ||||
|
Hepsiburada.com'un SEO Tekniği makale için tıklayınız. http://yardimvedestek.wordpress.com/...n-seo-teknigi/ Konu clup44 tarafından (25-10-09 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
|
güzel bir paylaşım olmuş buna benzer bir uygulamayı sitelerden birisinde deneyecğim bakalım ne artısı olacak
|
|
| |||
| |||
|
Biraz saçmalamışlar Sen gidip Oto Kiralama ile ilgili olan bir sitene bilgisayar doldururmusun tabi keywods olsun acıklama olsun title olsun Oto Kiralama ile ilgili kelimeler kullanırsın bunu herkez biliyor Mesela arkadaşlar Bmw 5.20 Kiralama kelimesinde sitemizi ilk sayfa yapmak istiyoruz bunun için titleye veya keyword ,açıklamada bmw 5.20 kiralama kelimesi geçmesin ama sayfa için de 1 kere kırmızı şekilde bu istediğimiz kelime geçsin gene 1.sayfaya çıkması normal herşey title açıklama keywords olmuyor yazının içeriği ve özgünlüğüde önemliCihan YILDIRIM Requiem_06@hotmail.com Seo & Web Dizayn & Aşk |
|
| ||||
| ||||
|
Hepsiburda.com ile kendi sitelerinizi tabi ki kıyaslayamazsınız. Ancak oturmuş sitelerde bunu wordpress eklentisi olan All in One SEO Plugin Options sayesinde yaparsınız yararı olabilir ben denedim biraz fayda sağladı yeni siteler için yapılmasını tavsiye etmiyorum google büyük ihtimal spam olarak algılayacaktır. Örnek olarak kendi sitemde denedim bakabilirsiniz ; www.masavesandalye.com/mutfak-masasi |
|
| |||
| |||
|
Yazınızı okudum, çok güzel olmuş fakat; hepsiburada'nın description, keywords hatası yok mu? Çünkü keywords olsun, description ve title olsun belli bir karakter sınırlamasını geçtiğinde benim bildiğim yararı olmuyor diye düşünüyorum.
|
|
| |||
| |||
|
Google, title, keywords, description karakterlerinde ki karakter geçişlerine göz yumabilir ancak, domain yaşı, sitenin günlük tekil hiti, alexa değeri gibi bir çok konuda google'dan tam not almak kaydıyla.
__________________ ilyasteker.com - herşey hayal etmeyle başladı... |
|
| |||
| |||
|
otomasyon olan sistemlerde hep hata olması sözkonusudur. url title description en belirginleri sonra bu 3 lüdekilerin sayfanın body sinde uygun sekilde geçmeşi lazım h1 strong gibi vurgular ile. Hepsi burdaya daha iyi seo uygulamazmı ? Şüphesiz daha iyisi yapılabilir.
__________________ Oto ilan Rent A Car Web Tasarım E-okul Haber izmir v.i.p oto kiralama Vip Transfer |
|
| |||
| |||
|
teekkürler
|
|
| |||
| |||
|
güsel makale teşekkürler
|