|
| |||
| |||
|
SEO ile doğrudan olmasa da alakalı olduğunu düşündüğüm Adsense & Adwords için forum açılabilir mi? Sonuçta SEO nun amacı aramalarda üst sırada çıkmak ve bunu yapmaktaki amaç genelde gelir elde etmek. Adsense ile gelir elde etmeye çalışanlarımız oldukça fazladır diye tahmin ediyorum. Ya da adwords ile de arama motorlarında üst sıralarda sitemizi gösteriyoruz. Bu da bir nevi SEO ile alakalı bir duruma geliyor. Kısaca neden bu forumların açılması gerektiğini kendimce özetledim. Bir kaç sorum benimde olacak hemen |
|
| |||
| |||
|
Bu tür birşey düşünüyoruz komple internetten kazanç sağlayan hizmetler için. Yakın zamanda ilgileneceğiz, iyi forumlar..
| |||
| |||
|
Hiç gerek yok.
|
|
| |||
| |||
| Gerek yok olur mu dostum bence çok gerek var özellikle Adsense kategorisi için. |
|
| |||
| |||
|
Kesinlikle haklısın Emre ancak bu tip bir değişiklik konsept dışına çıkmamızı sağlayacaktır.
__________________ İletişim: yigit35[et]gmail[nokta]com (sadece e-mail) |
|
| |||
| |||
| Aslında konsept dışına çıkmayız çünkü bir çok seo yabancı forumlarda Adsense kategorilerini en üst bölümde gördüm. Aslında seo ile adsense'nin ikisi arasında ki ilişki çok büyük bence.
|
|
| |||
| |||
|
Ben de konsept dışı olmadığını düşünüyorum. Adsense ve Adwords dolaylı yoldan SEO ile en alakalı iki konu...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |