|
| |||
| |||
|
Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandan beri SEO piyasasını ve yenilikleri, ipuçlarını takip etmekteyim. Yiğit Konur, kendisini sürekli geliştirerek bu seviyelere geldi ve benim için tartışmasız Türkiye'nin En İyi seo danışmanlarından. Ki google'a seo yazıp aratmak bize direk cevabı veriyor aslında ![]() Seo gerçekten çok gizemli, büyüleyici ve macera dolu bir dünya. Teknoloji çağımızın en değerli altın anahtarlarından. Bu noktada SEO için öğrenilecek bir ipucu veya teknik sizi bir anda rakiplerinizin bir adım önüne geçiriyor. Bu denli değerli bilgileri, bizlerle saf ve yardımsever biçimde bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Seoteknikleri.com blogunu ilk açıldığından beri takip ediyordum ki daha sonra forumun açılmasıyla forumuda takip etmeye başladım. Bugünse üye olmak nasip oldu sahur vakti ![]() Herkese İyi Çalışmalar ve Bol Kazançlar dilerim Sesar |
|
| ||||
| ||||
|
Temiz, seviyeli ve rant sağlama amacı olmaya ortamda herkes bildiklerini paylaşmaktan zevk alır. Sizden de değerli paylaşımlar bekleriz. Hoşgeldiniz |
|
| |||
| |||
|
Aramıza hoşgeldin sesar.
|
|
| |||
| |||
|
__________________ http://www.indirtube.com |
![]() |