Alt 22-04-09, 04:21
Lucifer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye

Standart Wordpress Kategorisi Hakkında

Merhaba;

Wordpress kategorisine sabit olarak "Wordpress Tema ve Eklenti Yükleme/Kurma" adında bir konu açsak, bu konuda wordpress tema yüklemeyi ve eklenti kurmayı açıklasak, eklenti ve tema paylaştığımız zamanda her konuya yükleme yolunu anlatmaktansa bu sabit yazı linkini versek sizcede daha iyi olmaz mı?
Alt 23-04-09, 06:24
Yönetici

Standart Cevap: Wordpress Kategorisi Hakkında

Sayın Lucifer benim kişisel görüşümü almak isterseniz söyliyeyim. Ama bu benim kendi görüşlerim. Yöneticilerimizin konu hakkındaki görüşlerini bilmem.

Görüşüm: Burası bir SEO sitesi. Bir CMS Eğitim sitesi değil. WordPress kategorisinde daha çok wordpress hakkında dersler veren konular değil de WordPress için SEO hakkında dersler veren konular açın derim.

İyi çalışmalar / Kolay gelsin.
Alt 23-04-09, 06:26
Üye

Tamamen katılıyorum, ben bunun aksini söylemek istemedim, Wordpress SEO'ya katkısı olacak bir çok eklenti ve temalar var.Bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım.
Alt 25-04-09, 06:32
Kurucu

Yiğit Konur isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Lucifer'in açtığı konular genellikle SEO'ya yönelik ve SEO'nun dönüşümlerini ölçecek analiz araçları ile ilgili. Kendisini bu konuda çok takdir ettiğimi belirtmek isterim. Fikrini şahsen değerli buluyorum. "SEO" ve "yakuter" 'in düşünceleri de çok önemli. Değerlendirip konu üzerinden dönüş yapacağız.
Alt 26-04-09, 10:05
Yönetici

Alıntı:
Lucifer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba;

Wordpress kategorisine sabit olarak "Wordpress Tema ve Eklenti Yükleme/Kurma" adında bir konu açsak, bu konuda wordpress tema yüklemeyi ve eklenti kurmayı açıklasak, eklenti ve tema paylaştığımız zamanda her konuya yükleme yolunu anlatmaktansa bu sabit yazı linkini versek sizcede daha iyi olmaz mı?
backdoor,

Ben lucifer'in açmış olduğu konularıda kişisel olarak takdir ediyorum. Gayet açıklayıcı, kaliteli makaleler yazıyor ama istediği şey daha çok WordPress SEO yüzünü değilde WordPress in Teknik kısmını ilgilendiriyor. Bundan dolayı burası bir SEO sitesi olduğuna göre WordPress sisteminin SEO ile alakalı kısımlarının paylaşmasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Aksi takdirde WordPress sisteminin Teknik konuları hakkında başlıklar açılırsa forumumuzda tamamen CMS Destek sitesi olmuş olur.

Yani sözün kısası, WordPress sisteminin SEO ile alakalı eklentilerini, ipuçlarını, temalarını vb. paylaşırsak daha iyi olur kanaatindeyim.

İyi çalışmalar.
Alt 26-04-09, 03:35
Üye

Alıntı:
Yani sözün kısası, WordPress sisteminin SEO ile alakalı eklentilerini, ipuçlarını, temalarını vb. paylaşırsak daha iyi olur kanaatindeyim.
Elimden geldiğince "SEO" ile alakalı materyalleri açıklamaya çalışacağım. Teşekkürler.
Alt 26-04-09, 07:31
Karluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye

Lidyon,

Wordpress favori açık kaynak kodlu ve SEO dostu yazılımlardan biri bana göre.

Wordpressi çok seviyorum ve onunla ilgili bir çok bilginin SEO'cuların SEF (Search Engine Friendly) site yapmasına yardım edeceğini düşünüyorum.

Lucifer'in önerisi de forumu geliştirecek çok yerinde bir öneridir.
Alt 26-10-09, 10:26
clup44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye

clup44 - İCQ üzeri Mesaj gönder clup44 - AİM üzeri Mesaj gönder clup44 - MSN üzeri Mesaj gönder clup44 - YAHOO üzeri Mesaj gönder clup44 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

bencede yaa süper olur bu WordPress kategorisi kurulumu falan anlatırız nasıl 0 hatasız tema nasıl yapılır vs. anlatılsa süper olur.

Herşey Sonuç İçindir.

İletişim İçin ; SeoogleTR@hotmail.com

Etiketler
kategori, sabit yazı, wordpress

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil