|
| |||
| |||
|
Data Life Engine? kullanıyorum seo bakımından nasıl sizce önerileriniz bilgileriniz sizce nedir
|
|
| |||
| |||
|
Benim kullandığım zamanlarda (tahmini olarak söylüyorum) seo açısından wordpress ten daha etkiliydi. Yani daha kolay yükseliyordu. Bu 1 sene önceydi. Şimdi durum nedir bilemiyorum ama google DLE yi sever diye düşünüyorum...
|
|
| |||
| |||
|
DLE ile ilgili olarak ciddi bir tecrübem yok. Ancak scriptlere göre Google'ın (sevme) gibi bir durumu sözkonusu olamaz. Hangi sistem SEO Tekniklerine uygun bir sunuş sağlıyorsa,o sistem başarılı olacaktır.
__________________ İletişim: yigit35[et]gmail[nokta]com (sadece e-mail) |
|
| ||||
| ||||
|
Uzun yıllar DLe kullanan birisi olarak tecrübelerimi paylaşıyorum Bundan 2 yıl kadar önce Türkiye'nin en büyük warez portallarından birinin sahibiydim alanında pr5 olan ilk siteydi ayrıca ![]() Mahkeme kapıma dayanana kadar çok güzel hitler elde ettim sonunda her illegal iş gibi buda son buldu şu an site engelli.Domainde bir domain firması tarafından alınmış parkta. Neyse Sağlam backlinkleriminde mutlaka etkisi vardır ama başka sitelerden copy paste yapıp siteme eklediğim[itiraf ediyorum:|] konular bir kaç saat içerisinde indexlenir ve [ç]alıntı yaptığım konunun üstünde yer alırdı.Kendim için bir program ararsam sürekli kendi sitemi görürdüm buda ayrı bir zevk. Şunu söylemeden geçemeyeceğim eklediğim konuların isimlerini googlede arattığımda genelde 1. sırada olurdu ilk 5 den düştüğünü görmedim açıkçası.Otomatik etiketleme sistemi gibi özellikler çok işime yarıyordu 140k indexli sitemin 60k kadar etiket indexi vardı googlede.Otomatik pingleme olayı yoktu benim zamanımda şimdi oda varsa çok daha güzel olur. |
|
| ||||
| ||||
|
DLE'nin seo'su google için son derece uyumludur. indir kelimesinde hiç link kasmadan 2. sıraya kadar gelmiştim.(Sıfır dle kuruluyken 2-3 konu ile)
Konu Can tarafından (12-09-09 Saat 02:35 ) değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
|
CMS sistemleriyle haşır neşir olduğum için DLE'nin SEO bakımından gelişmiş olduğunu söyliyebilirim.
|
|
| |||
| |||
|
Ewet son zamanlarda gelişmeler war dle de
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |