|
| ||||
| ||||
|
Öncelik le daha bilinçli bir türk web'i için gösterdiğiniz gayretten ötürü Çok teşekkür ederim. Anlattığınız makalelerde makale içeriğindeki kelime yoğunluğu için Kimi %2.5, Kimi ise %2 ile %4 şeklinde yarum yapmış Tamam bu iş birazda totem işi herkezin inandığı bir şeyler vardır başarılı olmak için, Buna göre ortalama olarak 2.5 i baz alırsak; Keyvordu; Ail, ....., ...... olan bir site için makalenin içerisindeki ali kelimesinin yoğunluğu 2,5 peki Keywordu; ali veli, ....., ..... şeklinde olan bir sitede kelime yoğunluğu ? örnek: ..... ...... ...... ali veli ...... ........ şeklinde yanyana geldiği öbek sayısımı yoksa örnek2 ..... veli ...... ..... ali ..... .... şeklinde makale içinde dağılmış ali ve veli kelimelerinin %2,5 olmasını mı dolayısı ile google da "ali veli" yazıldığında önplana çıkmak isteyen bir site için en uygunu sizce ne olur ? birde bu en az 350 en fazla 750 kelime söylentisi na sayfa için geçerlimi ? "yoksa bunların hepisi sadece bir söylenti mi ?" Yardım ve görüşleriniz için şimdiden Teşekkürler
__________________ Beltan evden eve nakliyat izmir Asansörlü ve Sigortalı Taşımacılık Hizmetleri Konu Winss tarafından (01-07-09 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
|
kelime öbeği olarak yoğunluk- googlenin dikkate aldığı temel değerlerden biri. Ancak google bu kadar basit değil. Öncelikle "ali veli" olarak değerlendiriyor ama ayrı ayrı da değerlendiriyor. Kaldı ki google için "ali veli" kelimesiyle alakalı kelimeler vardır, o metinde bunlara da bakar.
|
|
| |||
| |||
|
sanıyorum o ki .......,..........ali veli .....,....... olan bir cümle daha ön plandadır. .....,ali,......,........,veli,...... ikinci planda kalır diye düşünüyorum. Birde şu alakalık derecesi var işte.. Ben makale hazırlamayı kolay sanmıştım ama o kadar da kolay değilmiş. |
|
| ||||
| ||||
|
ali veli yan yana kaç kere geçmiş makale içinde ona bakar. Bu kesindir yoksa arama sonuçlarında bambaşka kavramlar elde edilirdi. birde bu en az 350 en fazla 750 kelime söylentisi na sayfa için geçerlimi ? "yoksa bunların hepisi sadece bir söylenti mi ?" bu bir söylenti değildir. Ama en uygunu 200 kelimelik bir makaledir bence, google'nin ön belleğine kaydettiği kelime sayısı bu diye biliyorum. Birde ön planda yer almak için konu başlığını ilk 25 kelimede geçirin yada ilk başta nasıl mı ali veli hakkında yazıyorsan ; Ali veli bugün birlikte gezmeye gittiler. Google buna çok dikkat eder. Bunu manşet gibi düşünün her zaman bir adım önde olursunuz. Googlede rastgele bir arama yapın anlıyacaksınız. Bir diğer önemli husus kelime yoğunlu 200 kelimelik bir makalede ali veli yana yana bence ortalama 5 kere geçmelidir. Konu Seouzman tarafından (06-11-09 Saat 07:21 ) değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
|
sanırım cevabımı aldım yardımlarından dolayı seouzman, delux_74 ve Karuk isimli arkadaşlara teşekkür ederim
__________________ Beltan evden eve nakliyat izmir Asansörlü ve Sigortalı Taşımacılık Hizmetleri |
|
| |||
| |||
|
Mesela aşırı kelime yogunlugundan kurtulmak fakat o kelımenın de gecmesını istiyorsan Ali veli bugün birlikte gezmeye gittiler. yerine Ali velican bugün birlikte gezmeye gittiler kullanırsan 2 sıde farklı kavram algılar
__________________ Sevgiler Sahte ; iNsanlar Kahpe ; Hayatınız Yalan ; ALayınız Plan.... |
|
| ||||
| ||||
| Kelime yoğunluğu anahtar kelime yoğunluğu sitedeki metnin 5/150x100 olarak hesaplanmasıdır bu algoritmaya göre 3,33 kelime oranı en fazla 5 olmalıdır.içeriğin en başında yoğun anahtar kelime ile başlamanızı öneririm.bir kelimeyi arama sonuçlarında sizi bulması için haddinden fazla kullanmayın çünkü internet eskisi gibi küçük değil gün geçtükçe büyüyor ve siteler artıyor rakip çoğalıyor firmalar sitelerini daha yukarılarda göstermek için kıyasıya yarış halindeler arama motorları spam ve kötü içerikle mücadele etmek için taktikler üretiyor. bu durumda spam filtrelerine takılmak itibarınızı kaybetmek istemezsiniz değilmi? O yüzden sitenizde saklanmış gizli kelimeler oluşturmak yerine özgün ve içeriğe uygun kelimeler kullanmanızı öneririm.
__________________ Seoloper |
|
| |||
| |||
| Kimi ise %2 ile %4 şeklinde yarum yapmış |
|
| |||
| |||
| Şimdi ! Webmaster forumu TIKLA ! |
![]() |
| Etiketler |
| seohocasi.com |