|
| ||||
| ||||
| Adsense hesap almak için ne gibi kriterlerin sağlanması lazım veya adsenseyi almanın en iyi ve hızlı yolu nasıldır. Varsa konu hakkındaki fikirlerinizi yazın ve herkes yararlansın. Konuya uygun kategori olmadığından buraya açtım. |
|
| ||||
| ||||
|
Genelde blogger sitesi açıp biraz içerik ekledikten sonra davetiye istediklerinde verdiklerini biliyorum. Başımdan geçen bir olayı anlatayım yeni bir site açmıştım davetiye istedim vermediler 1 ay sonra davetiye yolladılar yani birazda google a kalmış.
|
|
| |||
| |||
|
Adsense hesabı almak aslında çok kolay. Sadece adsense başvurusu yaptığımız sitenin gerçekten kaliteli ve özgün bir site olduğu izlenimini göstermeli. Önceden blogspot altından açılan sitelere adsense hesabı daha kolay veriliyordu ancak sımdı bu konuda daha temkinli davranıyor google. Bence uyulması gereken kriterler şunlar; - Başvuru yapılacak domainin ücretli bir domain olması (com, net, org) - Güzel ve hoş bir tasarıma sahip olması - 3-4 Sayfa özgün içerik olması (sağlık sitesi ise sağlık ile ilgili, oyun sitesiyle tarihiyle birlikte eklenmiş oyunlar gibi) - Kendi mail adresimizle değil yeni açacağımız bir gmail hesabıyla başvurmak. - Daha önce banı olan bir domainle KESİNLİKLE tekrar başvurmamak. Çünkü değerlendirmeye bile alınmıyor. - Sitenizin en az 3-4 aylık olması. Siteyi bugün açtım hemen başvurayım mantığı yanlıştır. Geçen zaman google'ın size güvenmesini sağlar. - Başvuru yapılan ismin google bendinden daha önce herhangi bir suç işlememesi. Bu kriterlere dikkat ettiğinizde en fazla 2-3 hafta içerisinde adsense hesabınız oluşturulur diye düşünüyorum.
__________________ ilyasteker.com - herşey hayal etmeyle başladı... |
|
| |||
| |||
|
Bilgi için teşk.
|
|
| |||
| |||
|
alamadım bi türlü bu adsenseden ya
|
|
| |||
| |||
| Şimdi ! Webmaster forumu TIKLA ! |
![]() |
| Etiketler |
| adsense, adsense almak, adsense almanın yolları, adsenseye sahip olmak, almak, seohocasi.com |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |