|
| |||
| |||
|
Domain Uzantısının SEO'ya Etkisi Nedir? .com > .net > .org sıralamasının bi mantığı var mıdır? benim site Şehadetname - Hakk'a Şehadet Etmek İçin : Islamî Yazilar, Görseller, Peygamber ve Enbiya Kissalari, Ehli Sünnet Hayatı .name uzantılı bir alan adına sahip. Google ile arası fena sayılmaz. peki com uzantılı domainin gölgesinde mi kalacağım yani? yabancı forumlarda etkisi var diyen de var kesinlile etkisi yok diyen de ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
|
Hiç bi etkisi yok.. Baktığınız zaman .info, gen.tr, gibi uzantılarlarda çok zor kelimelerde zirvelere oynuyor...
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
söyleyenlerin dayanakları ne peki?
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Domain etkisi her ne kadar olsada önemli olan Özgün içerik ve Sağlam backlinktir. requiem_06@hotmail.com
__________________ Sevgiler Sahte ; iNsanlar Kahpe ; Hayatınız Yalan ; ALayınız Plan.... |
|
| |||
| |||
|
içeriğin özgünlüğünden yana sıkıntımız yok. ama backlink için çok sağlam trafiği olan sitelerle anlaşmak lazım. var mı bildiğiniz? Baclink yapabilecek, İslâmî içeriğe sahip, eli yüzü düzgün bir site? ![]() Backlink için bir iki bişey deniyorum. Aşağıdaki adreslerdeki uygulamalar... İşe yarar mı dersiniz? http://friendfeed.com/sehadetname http://twitter.com/sehadetname Konu vestanbul tarafından (05-01-10 Saat 02:54 ) değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
backlink yapacak derken kasacaksın arkadaşım mesela bak ben r10 da sabah 8 aksam 12 carpraz lınk degıısmı yapıyorum cok buyuk katkısı var Tecrubelerle goruyorum bak mesela 2 tane sıtem PR 5 ALDI : )) DUSUN ARTIK GERISINIrequiem_06@hotmail.com
__________________ Sevgiler Sahte ; iNsanlar Kahpe ; Hayatınız Yalan ; ALayınız Plan.... |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
acemiliğimi maruz görün. Backlink yapmaya başlayacam ama "bu işte mantık bu mudur" demek için verdim o linkleri... yoksa bu kadarla yetinmeyecem tabii ki... |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar özgün içerik + backlink SEO'nun köşe taşları deniliyor. Kullanıcılarımız burada kullanılan "özgün içerik" ibaresini yanlış anlıyor. Kendi kelimeleriyle yazdığı her makaleye özgün olarak bakılıyor. Ama belki aynı konu baz alınmış tonlarca makale vardır. Özgün içerik denilen, paylaşılmamışlardır. Sitenizi google'a en iyi şekilde tanıtacak makaleler bu tür makaleler olacaktır. İyi bir yer edinmek istiyorsan, 10'a 3 bir oranla mutlaka sitende hiçbir yerde paylaşılmamış makaleler bulunmalı. Burada verdiğim oran, en az değerleri içindir. İyi çalışmalar dilerim. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Kardeşim mesela Sen burda demişsin ki özgün üçerik kendiniz yazıyorsunuz fakat ona benzer tarzda google de vardır gibisinden Ben bu olayı ilk yıllarımda tecrübe olarak kazandım Nasılmı öncelik olarak Hurriyet.com.tr bir haberini google de kontrol ettiğimde o haberi aradığımda 1'İn 1 idi fakat aynı haberi kendi siteme ekleyerek içinde bazı sözcüklerde değiştirmeler yaptım 3 gun sonra ındexlenen site Google aramasında hurrıyetı gecmıstı ve 1. bendım ![]() Requiem_06@hotmail.com
|
| |||
| |||
Bir kere yanlış gözlemlemişsin. Hürriyet vb. haber sitelerinin SEO gelişimi alt sayfalara değil de anasayfalara uygulanmıştır. Alt sayfasını geçerek uyguladığın SEO tekniğini anasayfana uygulayarak hurriyet.com.tr anasayfasını geç bakalım. İnşallah anlamışsındır dediğimi. Bir de, haber siteleri haberlerinin başlıklarını farklı girerler. Amaçları kullanıcıya görsel türkçe ziyafeti yaşatmaktır. Zaten bu dönemde haber sitelerinin uyguladığı mantığı çözebilen başarılı oluyor.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |