|
| |||
| |||
|
Yeni başlayanlar SEO hakkında Türkçe kaynak bulmanın ne kadar sıkıntılı olduğunu ve bulunan kaynakların ne kadar benzer olduğunu bilirler . Türkçe içerikli döküman oluşturmak için bir yerden başlamak gerektiğini düşünüp uzun zamandır aklımda olan "SEO ve Bilinmeyen Kelimeler" adlı ücretsiz e-kitabı yazdım. İçeriği şöyle özetleyebilirim; - SEO ile ilgili yazı okurken bilmediğiniz tüm terimler bu e-kitapta yer alıyor. - Sözlük veya SEO kullanma kılavuzu da denilebilecek bir formatı var. - Piyasadaki diğer kaynaklar incelenmiş , sıkça sorulan kelimeler taranmış ve kelimeler ona göre seçilmiştir. - 12 sayfadan oluşuyor. - 332KB boyutundadır. Bundan sonraki e-kitaplara teşvik için sizden yorum ve öneri bekliyorum. İndirebileceğiniz adres RapidShare: SEO ve Bilinmeyen Kelimeler (332 KB) Alternatif Link: SEO ve Bilinmeyen Kelimeler Kaynak : Kendi yazdığım SEO kitabı – SEO ve Bilinmeyen Kelimeler mekân-î erkân Not: Paylaşımı serbest, dağıtımı ücretsizdir. Fakat kaynak göstermeniz önemle rica olunur. mekân-î erkân
__________________ Kaplıca Ve Termal Otel Konu man_blood tarafından (18-10-09 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
|
teşekkürler güzel paylaşım indirdim bakalım okumaya devam
|
|
| |||
| |||
|
teşekkürler... güzel pylaşım olmş
|