|
| |||
| |||
|
Merhaba seoteknikleri ailesine yeni katıldım ve aklımda bir sürü soru var aklıma geldikçe soracam ve sizerin yorumlarını alacam öncelikle sormak istediğim şu hit sitelerinden hit almanın zararı varmıdır? biliyorum siteye gönderilen ziyaretçilerin %99 u 15-20 sn girip çıkıyor fakat bu furum google da bi sorun çıkarıyormu kısacası hit sitelerinden hit almanın yararı ve zararı nedir yardımlarınız için teşekkürler. |
|
| |||
| |||
|
Merhaba Dizin, hit, toplist gibi sitelere sitenizin linkini eklemenizi tavsiye etmiyorum. En güzeli bir kaç kaliteli link alarak sıralamada yükselmeniz.. Ziyaretçiyi sitenize gireceğiniz özgün makalelerle tutun... |
|
| ||||
| ||||
|
Sitenin kalitesine bağlı diyebiliriz uygun kategoriyi bulup pr si yüksek ve kaliteleşmiş bir site ise ne mutlu ama gidip de firma dizinlerine, teknoloji blogunuzu yazarsanız size faydası olmaz. Ayrıca link alacaksanız ve hedef kelimenizde üst sıralarda çıkmak istiyorsanız sizinle aynı içerikte olan siteden alın. |
|
| |||
| |||
|
aynı içerik olmasına dikkat et back link alacaksan
|
|
| |||
| |||
|
Siteni kaliteli olan dizin ve toplistelere eklersen bir zararı olmaz aksine faydası olabilir Sitene içerikdaş olarak kaliteli baclinkler aldığın zaman iyi olucaktır. |
|
| |||
| |||
|
Öncelikle Merhaba Yeni açılmış bir siteyi toplistlerden ve dizinlerden link kasarak yükseltmeye çalışmak büyük bir yanlış olmakta aynı zamanda sandbox ve filitreye girmesine davetiye verir.Öncelikle yapman gereken örnek olarak siten misal bilgisayar ile alakalı ise çarpraz link değişimi yapmak sana artı verecektir. Zaten içeriğin özgün ve çalıntı olmadığı kullanıcıya faydalı olduğu sürece zaten Link kasmasanda google seni hakkettiğin yere getirecektir. Yeni bir site ise şuan site 14 gün link değişimi yapma yaparsanda Kendi sitende link çıkışı olmasın karşılıklı link değişiminin bir faydası yoKtur. Cihan YILDIRIM requiem_06@hotmail.com Css ayrıcalıklar Dünyam. |
|
| ||||
| ||||
|
Sitenin konusuyla ilgili linkler alırsan hiçbir sakıncası olmaz diye düşünüyorum hatta çok yararlı olabilir.
Konu Seouzman tarafından (05-11-09 Saat 03:33 ) değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
|
Toplist sitelerinin pek faydası olmaz. Ama arada istisnalar var tabiki, dmoz gibi. En iyisi içeriğinize uygun pr değeri 6 ve üstü olan türk sitelerinden backlink almanızdır.
|
|
| |||
| |||
|
Çoğunlukla toplistlerin etkisiz eleman olduğu konusunda hemfikiriz.Tabiki dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise belli bir toplist kaydetme macerasından sonra toplistin yutan eleman olması.Çünkü aşırı ve günübir kayıt arama motorlarının hoşuna gitmez. Diğer arkadaşlarında dediği gibi kaliteli birkaç topliste kaydetmekte zarar olmaz.Örneğin; dmoz, toplist.cz gibi ... |
|
| |||
| |||
|
içerik özgün ve güncel olursa, google böcekleri siteden ayrılmayacaktır |
![]() |
| Etiketler |
| seohocasi.com |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |