Alt 20-10-09, 04:30
Üye

Exclamation Sitemi Google'da nasıl sıfırlarım ?

Arkadaşlar sitemi tam olarak bitirmeden indexleme zaman alır diye düşünerek Google'a ekledim.Fakat bazı aksaklıklardan dolayı sitemi tamamlamam zaman aldı.Ve Google sitemi ve henüz tam olarak hazır olmayan fakat veritabanında daha önceki sitemden kalan içerikleri indexlemiş.Yaklaşık 440 sayfam indexlenmiş.Ben bu sayfaları tek tek Removal Tool kullanarak kaldıramam.İndexlenen sayfalarımı da kaldırmam gerekiyor.Siteyi ve içerik gösterim sayfasını tamamladığımda içeriğin bazı bölümleri değişecek.Fakat url aynı kalacak.Ben şu anda indexlenen sayfalarla aramalarda üst sıralarda yer alamam.Çünkü indexlenen sayfalarda içeriğin sadece çok küçük bir bölümü yer alıyor.Yani asıl anahtar kelimelerin geçtiği kısım görünmüyor.Yeni sitede tamamı görünecek.Bu durumu nasıl halledebilirim?Siteyi Google'da sıfırlayabilirmiyim?Eğer sıfırlayamıyorsam nasıl bir yol izlemeliyim?Ya da sitemin indexlenen sayfalarının içeriğini değiştirdiğimi Google'a gösterebilirmiyim?Google tekrar tarar mı?
Bir de not: Yeni sitemde urller sadece küçük harflerden oluşacak ve siteye subdomain olarak dil ekleyeceğim.Eski sitemde url www.site.com/Icerik-Yazisi.html şeklinde.Ben bunu tr.site.com/icerik-yazisi.html yapacağım.Bu durumda eski sayfalarımdaki içeriğin bir bölümü,sayfa başlığı vs... yeni url'ye sahip sayfamla aynı olacak.Böyle olunca tekrarlanan içerik olur.Bunun zararı nedir?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Alt 21-10-09, 09:24
Üye

seo28 - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Cevap: Sitemi Google'da nasıl sıfırlarım ?

Googleden hepten suanlık butun herseyi sıfırlamasını ıstıyorsan butun ıcerıkgı sılceksın bombos sayfa olacak sonra pıng sıtelrı vs ping atarak bu sayfaları ındexletırsen 1,2 ayda beklersen yada 1ay(Bende hata yaptım sıfırladım yenı ıcerık gırdım Sıfırladıktan sonra bıraz bekledım 1,2 yazı felan gırdım.) daha saglıklı yukselırsın.

Not:Eskı hatları devam ettirme.
Alt 23-10-09, 10:16
Üye

Birden sıfırlayamazsınız

İndexleneriniz silinmez.
Alt 24-10-09, 03:21
Üye

Tahminimce
Eğer sayfaları kaldırabilirsen zamanla google tekrar indexliyecek ve kalkan Sayfaları otomatikman indexten kaldırıcaktır.
Alt 25-10-09, 08:54
clup44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye

clup44 - İCQ üzeri Mesaj gönder clup44 - AİM üzeri Mesaj gönder clup44 - MSN üzeri Mesaj gönder clup44 - YAHOO üzeri Mesaj gönder clup44 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

çok doğru

Herşey Sonuç İçindir.

İletişim İçin ; SeoogleTR@hotmail.com
Alt 22-05-10, 01:18
Üye

Sıfırlama tam olur mu bilmiyorum ama konunuzu araştırdım ve şu bağlantı'nın size yararının olacağını düşündüm:
Web Sayfası Kaldırma İsteği Aracı - Web Araması Yardım

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil