|
| |||
| |||
|
Dostum inan tek kelimeyle harikasın. |
|
| |||
| |||
|
Bu başlık altında ingilizce içerikli siteleriniz için uygulayabileceğiniz trafik kaynaklarına değinmiştim. Bu dönemde işlerimin yoğunluğu nedeniyle foruma çok fazla vakit ayıramıyorum. Ancak forumdan da kopmamak ve çok uzak kalmamak için kısa da olsa konuya ilişkin ek bilgi vermek isterim. Örneğin SU içinde sistemli bir arkadaş edinme çalışması yaptınız ve bir aylık süreçte ortalama 250 arkadaş (daha önceki yazılarımda 3 bin arkadaş edinmekten bahsetiştim ki en az 1 yıllık düzenli çalışma gerektirir) edindiniz. Bu ne anlama gelmektedir? Teknoloji haberleri sitenizde yeni çıkmış mac ürünlerinin son programlarla uyumluluğunu anlatan bir makale yazdıysanız ve 250 arkadaşınıza bu makaleyi önerdiyseniz sadece 3 dakika içinde 50 kişi bir saat içinde 2000 kişinin sitenize girdiği SU sayfasına yorum yazdığını gözlemlediniz. Peki trafik iyi arkadaşlık iyi ama sitenin reklam gelirinin yanı sıra başka gelir olsun istemezmisiniz? O halde sizi Amazon ve Ebay sistemlerine davet edeyim. Yazınızın içinde maclerin fiyatlarını önerebileceğiniz öneri tarzı bir reklam tanıtım sistemini hayata sokabilirsiniz. Hatta "amazonda macler pahalı geldiyse ebaya bakın oradaki açık arttırmada daha iyi kazanç elde edebilirsiniz" gibi öneride bulunursunuz. Unutmayın amazon ve ebayda sattığınız ürünler üzerinden belirli bir yüzde alıyorsunuz. Trafiğiniz yoğunsa ve sattığınız ürünlerde iyi fiyatta ise google adsense sizin için önem derecesi çok da yüksek olmayan bir potansiyel olarak yer alıyor. |
|
| |||
| |||
|
Gerçekten çok faydalı bir yazı yazmışsınız. Teşekkür ederim. SU bana 3 kez güzel ziyaretçi gönderdi. 100-150 kişi arası. Aynı performansı digg,delicious,propeller,reddit de göremedim. Yazınız bana SU üzerine eğilmek gerektiğini gösterdi.
|
|
| |||
| |||
|
Çok güzel yazı olmuş. Tekrar tekrar okumak lazım bu yazıları.
|
|
| |||
| |||
|
Emek, birikim, üslup ve kültürünüze sağlık.
|
|
| |||
| |||
|
Gerçekten güzel tavsiyeler vermişsiniz.Ben de blogumda bu tür yazılar yazmıştım. Sosyal Medyayı Etkin Kullananlar Sosyal Medyanın Blog Popülerliğindeki Rolü 5 Dakikada Blog oluşturulur mu? ecevher |
|
| |||
| |||
|
teşekkürler güzel paylaşım, emeğinize sağlık.
|
|
| |||
| |||
|
çok geniş çaplı bir anlatım olmuş teşekkürler
|
|
| |||
| |||
| Şimdi ! Webmaster forumu TIKLA ! |
![]() |