|
| |||
| |||
|
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sitenizdeki makeleleri okuyorum.Foruma ilk defa girdim ve bu kadar boş olmasına üzüldüm.herneyse konuya döneyim. Benim Joomla+SOBI2 bileşeni kullandığım bir portalım var.google'da çok fazla indexi olan ve alanında başarılı bir site.Joomla'nın kendi SEO'sunu kullanarak buralara kadar getirdim ancak bazı isteklerimi karşılamıyor artık.(bazı linkleri manuel girmek, title'ları değiştirmek gibi.) Bunları yapmak için bir SEF bileşeni satın almaya karar verdim.Ancak google'ın indexlediği linkleri bozmadan, sadece yukarıda belirttiğim ihtiyaçlarımı karşılayabilmek için alacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim.daha doğrusu böyle bir şey mümkün olur mu? |
|
| |||
| |||
|
bence yapısal olanı bozma zararına olur neyle başladıysan öle git.
__________________ Sevgiler Sahte ; iNsanlar Kahpe ; Hayatınız Yalan ; ALayınız Plan.... |
|
| |||
| |||
|
Ama ihtiyacımı karşılamayan durumlar var.Aynı yapısal durumu devam ettirmem mümkün olmaz mı?
|
|
| |||
| |||
|
bence Eklenti Kullanacaksan Emirsakic Diye Bi Arkadaşın Yaptığı bileşen var profesyonel anlamda joomla için Sef bileşeni tavsiye ederim en iyi arama motorları bileşeni bence. piyasadaki. artio kullandım faydasını görmedim ama acesef bilemiyorum htaccess olmayan bir dosyayı nasıl botlar görecek yada sef bileşeni içrik eklentileri ile başarılı çalıştığını düşünüp sadece arka planda çalışacak. |
|
| |||
| |||
|
artio tercihimdir
|
|
| |||
| |||
|
Kullandığım için ACESEFi tercih etmeni isterim. Mükemmel geliştirmişler programlarını.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |