|
| ||||
| ||||
|
Site Adresi: Imza 'mda mevcut. Sitenizin içeriği : Sayısal ders (eğitim öğretim) Fakat bununla sınırlı değil, bir çok katagorisi daha mevcuttur. Sitenizin pagerank değeri : PR4 Sitenizin Alexa değeri : Hergün en aşağı 100k düşmekte. Şuan 1.900.000 Sitenizin yaşı : 6. yılına girecek. İstenen Ücret : 3 Aylık 25 Lira Maksimum Satılacak Link : 4 TANE ÇIKIŞ VARDIR, 3 TANE DAHA ALINACAKTIR. KESİNLİKLE BAŞKA ALINMAYACAKTIR. Kabul ettiğiniz linkler : Adult Hariç Ödeme Şekli : İşbank Havale / Paypal *Ek olarak: Domaini sorgular iseniz, bir çok gov.tr backlinki mevcuttur. (Öneri site olarak.) Ayrıca pr6 3 aylık link felan aldım. Detaylı görüşmek isteyen MSN bıraksın. *Ek2 olarak: Fen Bilgisi kelimesinde 1. sıradadır.
__________________ Konu Marine tarafından (13-09-09 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
|
Satış devam ediyorsa görüşelim İletişim msn kuvari@keyifciyiz.net |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ |
|
| |||
| |||
|
S.aleyküm Bu sahtekara inanmayın.Bu kişiden 25 tl karşılığı 3 aylık link satın aldım.linki 1 saat sonra siteden kaldırdı ve ortalardan kayboldu.Bu mesajı başka insanlar aldanmasın dolandırılmaın diye atıyorum.Ayrıca bu kişi hakkından hukuki işlem başlatılmıştır.
__________________ Sohbet |
|
| ||||
| ||||
|
Kanıtlayabilirseniz kullanıcıyı cezalandırabiliriz.(ban)
|
|
| |||
| |||
|
Forumunuzu kullanarak daha fazla kişinin dolandırılmasına oLanak vermemeniz için kanıt aramadan banlamalısınız.İlla bi kanıt istiyorsanız kişinin iletişim adresi Revotomiss@Gmail.Com Link almak istediğinizi söyleyerek yeterli kanıta ulaşabilirsiniz.
__________________ Sohbet |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |