Go Back   SEO Forumu > SEO Teknikleri > Link Değişimi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-11-09, 11:28
Üye

Standart Cevap: Google Kazançları Garantili

Sizin internetten para kazanma ile ilgili ne kadar bilginiz var bilmiyorum. Fakat internetten para kazanma yöntemlerini ele alan bazı rehber programlarını (GoogleKazançları v.s gibi) kullanıp çok faydasını gören ve gayette güzel paralar kazanan biri olarak, bunlar yalan,dolan diyenlerin söylediklerine kesinlikle katılmıyorum. İnternet üzerinden para kazanmak isteyen birçok kişi vardır ve bu insanlar sağdan soldan duyduklarına hemen inanıp birşeyler yapmaya çalışırlar, aceleci davranırlar, dogru düzgün birşey yapmadan hemen sonuca bakarlar ve sonunda hiç para kazanamazlar. Bu konuyu iyi rehber seçimiyle,profesyonel kişilerden yardım alarak, sabırla yapsalar boşa geçirdiği zaman içinde para kazanmaya başlayabilirler. Yani demem o ki; netten kazanma yöntemlerini anlatan e-kitaplarından kendilerine uygun olanı seçip iyice araştırdıktan sonra gönül rahatlığı ile bu rehber programlarını alabilirler. Haa birde sen belki bu tarz programların içerisindeki bilgilere sahip olabilirsiniz. Önemli olan programların içerisindekileri bilsenizde bilmesenizde kendine özgü ve yaratıcı bir şekilde uyguladığınız taktirde para kazanabilirsiniz.

Buna gerçek hayattan birçok kıyaslamalar yapabiliriz. Örneğin;
BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNE girip mezun olabilirsin ama sonrasında yaratıcılığın ve kendine ait projelerin olmadıgı takdirde işe giremessin ya da herhangi bir işe girsende okuduğunun karşılığını alamassın.
Herkes ticaret yapar ama kimisi batar kimisi aşırı derecede yükselir. Bu ikisi arasındaki farklar nelerdir; herkese göre degişir kimisi şans der, kimisi daha çok parası vardı der, kimisi daha zekidi der der der....

'' SMSEO'' O kişi bilgileri neden paylaşsın sen olsan tanıdıklarınla paylaşacagını söylemişsin... Bahsettiğim örneklere senide katabilirim.
Sen tanıdıklarımla paylaşırım tanımadıklarla neden paylaşayım demişsin.
O Bilgileri kitaba dökerek millete satmayı düşünmüş. Aradaki fark burada.
Bu bilgileri kullanarak belki kendide kazanmıyor. Ama kazanmak için en azından kitabı satmayı düşünerek birşeyler yaptığı ortada. Ayrıca '' O kitabın gerçek maliyeti 6-7liradır'' demişsin bilginin maliyeti veya değeri tartışılamaz. fiyatına 1000tl'de der 10tl'de der. Alıp almamak senin tercihin.
Sen de bazı bilgilerini kitaba döküp satış yapmayı deneyebilirsin. Kimse sana neden bunu satıyorsun ya da neden bu fiyata satıyorsun demez.

HAYATTA BİR İŞİ YAPARKEN ODAKLANMAYI UNUTMAYINIZ.
Alt 14-11-09, 12:10
SMSEO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye

Exclamation Cevap: Google Kazançları Garantili

Alıntı:
GiLLbErY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin internetten para kazanma ile ilgili ne kadar bilginiz var bilmiyorum. Fakat internetten para kazanma yöntemlerini ele alan bazı rehber programlarını (GoogleKazançları v.s gibi) Haa birde sen belki bu tarz programların içerisindeki bilgilere sahip olabilirsiniz. Önemli olan programların içerisindekileri bilsenizde bilmesenizde kendine özgü ve yaratıcı bir şekilde uyguladığınız taktirde para kazanabilirsiniz.

Sen de bazı bilgilerini kitaba döküp satış yapmayı deneyebilirsin. Kimse sana neden bunu satıyorsun ya da neden bu fiyata satıyorsun demez.

HAYATTA BİR İŞİ YAPARKEN ODAKLANMAYI UNUTMAYINIZ.
Gelirine gelir katmak isterse kişi hiti olmadan bunu yapamaz.
örneğin subdomain blogspot tarzında bir sitem var ve hiti çok iyi. gelirim 270$ suana kadar en az bu oldu ve 630$ıda buldu bu sadece blogspottaki reklam geliri.Bu adsense hesabımı bir web sitemin günlük 3k olan sitemdede reklam kodları var ama gelen gelir az. Anladımki sadece hit lazım yoksa gelirin geleceğini sanmıyorum. bir web sitesinin hiti yoksa o işten hayır beklenilmez.
Adsense seminerlerine katıldım ve işi hite getirmeye çalıştılar ve hitide adwords gibi uygulamalarla daha etkili yapabileceğimizi özelliklede belirttiler.
Yani seminerde bile bu söylenirken kazanç sağlamak için konuyu buraya çektiler.
Hit yoksa gelirde yok
Satışlarınızı baltalama gibi niyetim yok. Umarım çok ama çok kazanırsınız.
Hayırlı kazançlar.
Alt 03-01-10, 11:17
Üye

uyaranadam nickli arkadaşa katılıyorum. yaklaşık 1.5 yıldır bakıyorum ve ilgileniyorum bu işlerle. kitabı maalesef bende aldım.
kitap hakkında söyleyeceğim şudur. iyi bir ingilizceniz olmadan clickbank vs. satış ortaklığı programlarında başarılı olamazsınız.
bu yazıyı okuyan arkadaşların bizim edindiğimiz tecrübeden yararlanarak 52 sayfalık bu notu(kitap diyemeyeceğim) almamasını tavsiye ediyorum.
Alt 07-01-10, 10:57
Üye

devir uyanıkların devri
Alt 23-05-11, 03:26
Üye

Google Kazançları Kitabı İndir meden önce buradaki notlarımı okumanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil