|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar, yeni bir site actım.Daha google indexlemedi bile..Sitemap'i falan tanıttım fakat daha indexlemedi. Link değişimine girmek istiyorum..Güncel olarak özgün yazı eklemeye calısıyorum. Size sorum ; Sizce şu aşamada link değişimi yaparken, sağlam tek bir siteden link almam mı mantıklı..(Aylık 30-40 Dolarlık bir siteden.) Yoksa ufak caplı sitelerden mi link almam lazım 3-4 tane. Yoksa şuan için almamalımıyım, sitemin indexlenmesini bekleyip bir süre sonra backlink mi almalıyım ? Eğer böyleyse sitenin indexlenmesi için neler yapabilirim ? Ayrıca illaki benim sitemle hemen hemen aynı konulu bir siteden mi almam gerkeli yoksa sitem yeni olduğu için herhangi bir konulu siteden alabilirmiyim ? Sizce hangisi daha yararlı olacaktır ? |
|
| ||||
| ||||
|
Bence siteyi bir seviyeye koy konunu belli et az ziyaretçi çek herşey tıkırındıysan değerli bir sayfa kalitesi olan siteden link al. Özgün içerik yaz yeter. |
|
| |||
| |||
|
İlgin için saol fakat, ziyaretci çek diyorsun, google indexlemeden ziyaretci çekmek zor gözüküyor.banner reklam verecek kadar maddi durumum yok..Gerçi zaten versekte nekadar etkili oluyor o ayrı ama..
|
|
| ||||
| ||||
|
Yeni bir site açtım daha 1 ay olmadı.Wordpress üzerine kurulu sitem.Siteharitası ve diğer gerekli SEO eklentileri mevcut.Sadece bir tane PR3 linkim var, ve şu anda 600'den fazla indexim var.Yazdığım herhangi bir yazı en fazla 10 dakika içerisinde indexleniyor. Yani demem o ki, sadece biraz sabır. |
|
| |||
| |||
|
Anladım, teşekkürler. Birde bir sorunum var, netten bulduğum bir temayı kullandım.Üstünde oynamalar yaptım tabiki kendime göre düzenledim. Şimdi şu Validator testleri denen olaylara baktım.CSS'de 650'ye yakın hata buluyor.Anlıyamadım neden böyle olduğunu. Bu hatalar acaba çok etkiler mi sitenin indexlenmesini sıralamasını hitini alan filan ? |
|
| ||||
| ||||
|
Hataların SEO açısından önemli olduğunu ve etklilediğini biliyorum, ancak ne derece etkiler ondan emin değilim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Öyle birşey düşün biliyorsun ki botlar senin sitene geliyor ve onların anlaması için kod lazım,düzgün kendine göre site varken neden senin sitene gelsin değil mi? Yani botun anlaması için kod lazım ve ne kadar az hatan var ise o kadar artı. |
|
| ||||
| ||||
|
Öyle birşey düşün biliyorsun ki botlar senin sitene geliyor ve onların anlaması için kod lazım,düzgün kendine göre site varken neden senin sitene gelsin değil mi? Yani botun anlaması için kod lazım ve ne kadar az hatan var ise o kadar artı. |
|
| |||
| |||
|
Seo validator yaptığım zaman %98 başarı çıkıyor onda bir sorun yok. Fakat XHTML CSS gibi testlerden geçemiyor, dediğim gibi 650'ye yakın hata veriyor.Bunlardan düzeltilmez ki hata sayısı çok fazla. Daha yeni gördüm böle bişiyi ve ne yapacağımı şaşırdım. |
|
| ||||
| ||||
|
Hatanın nerede olduğunu bildikten sonra neden düzeltilmesin, düzeltilir. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |