|
| |||
| |||
|
Aslına bakarsan evet hatanın nerde olduğunu gösteriyor fakat tama ayrıntılı göstermiyor. Örneğin ; Level:1 Line: 93 Context: Same color for background-color and border-top-color hatası veriyor birsürü.. CSS'de 93 satırına bakıyorum belirttiği hatayla ilgili bişi yok. Çözemedm yani. |
|
| ||||
| ||||
|
Benimde sitelerimde hata veriyordu ama bende hatanın nerede olduğunu anlamadığım için çözemiyordum. Bence bilen birisinden yardım al.
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eğer aldıysan referans verebilirmisin, iletişime geçmek istiyorum. |
|
| ||||
| ||||
|
Hayır ben sorunu çözemediğimden dolayı, tema değiştirdim ve en az hatalı olan temaları kullandım |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bi bakalım yardımcı olacak biri cıkacakmı olmazsa gerçekten cok önemli bişi ise bu bizde değiştirme yoluna gideceğiz artık. |
|
| |||
| |||
|
Sağlam bir içerik oluştur daha sonra hafta hafta link al abartmadan kaliteli linklerden alasın.
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
.Link almada önemli tabi ama almadanda iyi bir yerlere gelinebilir çok rahat bir şekilde, ilerde zaten çok fazla backlink'in olur. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
CSS kodunda background-color ve border-top-color kodlarını arat. İkisinin de aynı renk koduna sahip olanı görürsen değiştir. Örnek olarak şu css kodunu veriyorum: .csssonekadi { border-top-color: #FF0000; //kırmızı background-color: #FF0000; //kırmızı } Bir kutuyu düşün, "background-color: #FF0000;" ile arka planı komple kırmızı yapıyorsun sonra ona bordür ekliyorsun. oda "border-top-color: #FF0000;" bu oluyor. Bordürde kırmızı olunca bir anlamı olmuyor. için ve çevresi aynı renkte oluyor. Böyle birşey gereksiz ve kurallara aykırı gelmektedir, o yüzden hata veriyor. Aldatmaca olarak algılanıyor... Umarı yararlı olmuştur.. Konu delux_74 tarafından (06-08-09 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |