|
| |||
| |||
|
öncelikle herkese merhaba, buraya atacağım ilk mesajda yararlı bir şey yazmak, bildiğim ufak tefek bilgileri paylaşmak istedim. diğer webmaster forumlarından ve bu forumda bir çok değişimde gördüğüm kadarı ile webmaster arkadaşlarım sanırım yanlış bir link değişimi politikası izliyor. mantık olarak düşündüğümüzde bize bir yerden bir mal gelirse eğer ortaklarımız var ise, bize gelen malı onlarla paylaşmamız gerekiyor. bu malın kişi başına düşen payı ortaklara göre değişmektedir. eğer ortaklarınız çok ise size ve onlara düşen pay paralel olarak azalacaktır. bunun önlenmesi için ortaklı işlere girişmeyin, sadece kendi ailenizle ortak olun. bunu google pagerank algoritmasını daha iyi kavrayabilmemiz için için yazdım. bir çok forumda webmaster arkadaşlarımız üst sıraya çıkarmak istediği site ile link değişimine katılıyor. örnek olrak izle kelimesinde a sitesi ile link değişimine giren arkadaşlar ( yani <a href="http://www.a.com" target="_blank" >izle</a> kodunu verip konu açan arkadaşlar değişim için gelen kodları tekrar a sitesine ekleyerek sitesine gelecek pagerank değerini bilip-bilmeden diğer ortaklarına, kendi sitesinin alt sayfalarına düşecek değeri (kendisi ile değişime giren kişilere) dağıtmış oluyor. hatta bu bazen de rakiplerinin işine yaramış oluyor. bunu da örneklersek adamın video sitesi var, ve sitesinde baska bir video sitesinin linki varsa bu rakip sitenin işine yaramakta çünkü aynı kategoride link verdiği kişinin sitesinde başka sitenin linki yoksa karşılıksız link almış oluyor. bunun için değişime girmeden önce sürekl ilgilendiğiniz, güncel tuttuğunuz sitelerden sadece kendi sitenizin ve kelimenizdeki google linkini koyun. bunuda örneklersek ben video izle kelimesinde üste çıkmak istiyorsam herşeyden önce kendi kelimemde google a link vermem yanına da aynı o kelimede kendi sitemi eklemem gerekiyor. (ör: video izle - Google'da Ara ) görsel oralarak örneklersek : ![]() corel ya da ps bu bilgsayarımda olmadığı için paintten yaptım ve çok kötü oldu sanırım )Yazan: Veysi Beyazıt kaynak: Kaynak göstererek bu yazıyı kullanabilirsiniz. daha fazla yazıp kafanızı şişirmek istemiyorum, okuyup görüşleriniz yazmanız dileği ile sağlıcakla kalın. |
|
| |||
| |||
|
Açıklamalar için teşekkürler ederim , Gayet açıklayıcı bilgiler.
|
|
| |||
| |||
|
harika bilgiler.
|
|
| |||
| |||
|
Teşekkür ederiz.
|
|
| |||
| |||
|
kimseden link almadık elde var 0 . Demekki ölçerek link alamımız gerekiyor fakat ince eleyip sık dokumak gerekir.
|
|
| ||||
| ||||
|
teşekkürler
|
|
| |||
| |||
|
teşekkürler, bilmeyenlere faydalı paylaşım olmuş.
|
|
| |||
| |||
|
capraz link değişimi cok iyi olur
__________________ evden eve nakliyat |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |