|
| |||
| |||
|
Slm, neden karsilikli link degisimi yasak veya tavsiye edilmiyor? Bu zamana kadar ne link satin aldim, nede link sattim. Sitemin icerigi ile ayni olan baska bir site ile dostluk adina link takasi yaptim. Örnegin iki sitenin PR'si ayni. Bunu bana birisi aciklayabilir mi? Neden karsilikli link takasi iyi degil? Hatta bazi yerlerde google bunu hic sevmiyor diye okumustum galiba. |
|
| |||
| |||
|
öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum blakis google aynı içerikte iki sitenin bir biri ile link değişimi yapmasını çok iyi karşılar bence bunları unut ve sitene aynı içerikte olan sitelerin linkini ekle ve eklettir |
|
| ||||
| ||||
|
Çünkü google sadece makine değil yani sen ondan alıyorsun o da senden alıyor bunu google algılayabiliyor,anlıyabiliyor.Eğer link değişimi yapacaksan sen ona verip o da sana verirse ne faydası olur ki önemli olan senin başka bir sitede linkin olacak ama sende olmuyacak ki değerin anlaşılsın.Bunun için çoğu kişinin birden fazla web sitesi var ve çapraz yol ile bu işi halletmeyi amaçlıyorlar ama bana göre link değişiminin seo açısından fazla yararı yok.
|
|
| |||
| |||
|
Link değişimi Google tarafından istenilmeyen bir durum. Çünkü onun,doğal arama sonuç sayfasına yapay müdahalelerde bulunuyorsunuz. Bu sebepten ötürü,çapraz değişim öneriliyor. Çünkü,Google bunu takip edemeyecek ve cezalandıramayacak mantığı ile giderseniz,mantığı net olarak kavrayabilirsiniz.
__________________ İletişim: yigit35[et]gmail[nokta]com (sadece e-mail) |
|
| |||
| |||
|
Sagolun. Bana acikcasi pek mantikli gelmiyor. Backlink satisi yasak degil mi? Para vermeden nasil backlink alacagiz? Diger webmaster egosunu yenip bizi tavsiye edecek, öyle mi? Bu pek kolay degil. |
|
| |||
| |||
|
abraka aslında link verirken rel="" kodları vardı. araştırırsan blogda olması lazım. bu şekil karşılıklı link vermenizin hiçbir sorun yaratacağına inanmıyorum. arkadaş olduğunuzu belirtebilirsiniz vesaire. eğer karşılıklı linkler cezalandırılsaydı blogların komplesini çöpe atmak gerekirdi.
|
|
| |||
| |||
|
karşılıklı = 5puan Karşılıkısız=10puan ilgi alaka =+5 puan seklinde |
|
| |||
| |||
|
çünkü çarprazlama iyidir
|