|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar elimde 10 adet aynı kategoride farklı ıplerde sitem var. Bu sitelerim 1aylık sorum şu arkadaşlar. benim sitelerim A , B , C , D , E , F , G , H , J , K olsun bu sitler arasında nasıl bir link değişimi yaparsam sitler birbirini destekler. Örnek; A dan C ye ; C den H ye gibi önerilerinizi bekliyorum. |
|
| |||
| |||
|
Bence Şöyle Olmalı Seocu Felan Diğilim Ancak Yorum Yapmak İstedim A ---> B Verirken "B" A Vermemeye Özen Gösterirseniz Guzel Destek Alırsınız Eyer A <---> B Her İksini Bir Birine Verirseniz Fazla Bir Fayda Sağlanmaz Kolay Gelsin |
|
| |||
| |||
|
harf yada isim fark etmez eğer her iki sitenin içerikleri benzersiz ve bir birine yakın olursa tamamdır gerisi zamana kalıyor |
|
| |||
| |||
|
ben 11 site ile su sekilde yaptım 10 site hem kendi arasında hemde 11. siteye link vericek sekilde. yani 11. sitenin link cıkısı 0 10 link girişi var. 10 siteninde 10 giriş linki 10 da cıkıs linki var. Yorumlarınıza acıgım ben bu sekilde yaptım.Sonuclar derseniz tek site olmasından 11 site olması herzaman daha iyidir.Benim hatalarım özgün içerik yoktu ve aynı hosttaydılar buna ragmen artı saglıyor. Ama en iyi sonuc için görüşlerinizi takip edicem. Konu Arge tarafından (28-06-10 Saat 09:47 ) değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
|
özelden ulaş yardımcı olayım
|
|
| |||
| |||
| Şimdi ! Webmaster forumu TIKLA ! |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |