|
| ||||
| ||||
|
İnternette çok rastladım ancak bir türlü ne olduğunu çözemedim seoteknikleri blogunun kaynağına baktığımda h1 tagları arasında birşeyler yazıyor kendi sitemde baktım h1 tagı mevcut değil.h1 tagları arasına ne yazılmalıdır ve bu tag sitenin neresine eklenmelidir.Yardımcı olursanız sevinirim...
|
|
| |||
| |||
|
{<h1>, <h2>, <h3>, <h4>, <h5>, <h6>} Bunların hepsi headings etiketidir. Başlık formatı diyebiliriz. H1 en büyük olanıdır ve küçülerek devam eder. Bu etiketlerin arasına istediğiniz herşeyi yazabilirsiniz... |
|
| ||||
| ||||
|
Forumda araştırarak bulabilirsin.Ama kısacası başlıkları bu tagları kullanarak yazarsan seni arama motorlarında daha çok çıkabilirsin.Yani fazla değil ama gereği olan yerlerde kullanılması size büyük artı kazandırır.
|
|
| |||
| |||
|
Bunlar başlıklandırma elementidir. Arama motorları başlıklandırmaya çok önem verirler. Bu sebepten ötürü h sınıfı tagların kullanımı çok önemlidir.
__________________ İletişim: yigit35[et]gmail[nokta]com (sadece e-mail) |
|
| |||
| |||
|
<h1> tagı içine yazdığın anahtar kelimeyi google daha çok dikkate alır. O kelimeye önem verdiğini anlar yani.
|
|
| ||||
| ||||
| http://forum.seoteknikleri.com/tasar...-|-mutlaka/46/ < Burayı inceleyin.
|
|
| |||
| |||
|
H1 tagı ne işe yarar değil de, H1 tagı nedir ? sorusuna cevap vermem gerekirse. (Çünkü arkadaşlar ne işe yaradığını açıklamışlar.) h = header. Yani başlık. Bir html sayfamızdaki başlıkları bu tag ile belirtiriz. Ana başlık "h1" ondan biraz daha küçük bir alt başlık "h2". Ve bu böyle "h6" ya kadar gider. <h1>...</h1> olarak kullanılır. h1-h6 (yani h) tagları css ile şekillendirilebilir. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
| |||
| |||
|
Ben teşekkür ederim.
__________________ Bilmiyorsan öğret. |
|
| |||
| |||
|
bişi sorucam h1 iyi güzelde çok büyük geliyo sitemin estetiğini bozuyo ben bunu css le font-size ını küçültsem ve o şekilde h1 kullansam google açısından bi mahsuru olurmu ? veya h1 yerine h3 kullanmam daha mı mantık lı ? |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |