|
| |||
| |||
|
yazı başlıklarımda h2 tagı kullanıyorum.daha doğrusu zaten en başından öyleymiş yen farkettim. <h2>php? _title</h2> kodundaki h2 leri h1 yapsam herhangi bir eksisi olur mu ?Yani yazı başlıklarının h1 olmasının seo ya büyük bir katkısı var mı?
__________________ www.girisimciyim.org Konu girisimciyim tarafından (18-10-09 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
|
Bana göre h1 kullanmak daha iyi bir sonuç getirir. Genellikle hazır temalarda konu başlıkları h2 yan menu h3 oluyor. Ama konu baslıklarını h1 yaparsan yan menüyü h2 yapmalısın diye düşünüyorum. Ayrıca eğer fikir edinmek istiyorsan seo konusunda üst sıralarda çıkan sitelere girip kaynak kodlarına bakıp araştırma yapabilirsiniz. Örneğin seoteknikleri.com'a baktığımız zaman h1 kullanmış, gerisi size kalmış. |
|
| |||
| |||
|
saol F.Gokhan arkadaşım cevabın için.hemen değiştiricem h1 yapıcam
__________________ www.girisimciyim.org |
|
| |||
| |||
|
<H1> tagının başlıklarda seo acısından ne kadar faydalı oldugu kanıtlanmıştır. Oto Kiralama ve Havaalanı Transfer hizmetleri ile.. |
|
| |||
| |||
|
Googlenin öncelik verdiği standartların başında yer alan <h1> tağının önemi büyüktür.
__________________ Enes Yıldız |
|
| |||
| |||
|
h1 yazı sıra yazının kırmızı ve kalın olması Google bot için önemlidir Bu kelimeyi önemli sayar yalnız aşırı kullanılırsa spam filitre sandbox ve ya boom olayı ortaya çıkar
__________________ Sevgiler Sahte ; iNsanlar Kahpe ; Hayatınız Yalan ; ALayınız Plan.... |
|
| |||
| |||
|
h1 iyi sonuç getirir, ben öyle yapıyorum
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |