|
| |||
| |||
|
merhaba arkadaşlar bir oyun sitem var yalnız 1 aydır sandboxta. Daha doğrusu sandboxta olduğunu bile düşünmüyorum garip birşeyler var bilen yardımcı olmak isteyen arkadşalar varsa memnun olurum Site oyunoynayalim.tk google de oyunoynayalim.tk yazınca çıkmıyor www. koyarsanız ve öyle ararsanız ilk 3 sırada kendisi çıkıyor tüm kelimelerde 5 ile 10 . sayfalar arasında çıkıyor. 5. sayfadan öne geçemiyor kelimeler. kaliteli linkler aldım biraz ayarlardan oynadım ama hiçbirşey fayda etmiyor son olarakda infosu gitti... |
|
| |||
| |||
|
yokmu arkadaşlar anlayan bilen yardımcı olmak isteyen...
|
|
| |||
| |||
|
Bir sitenin sandbox filtresine takıldığını anlamamıza yarayan en büyük ipucu 3-4 gün önce eklenmiş bir içeriğin (siteniz en az 6 ay hiç kapanmamışsa) başlığını (title) tamamen kopyalayıp google'da aratmaktır. Eğer başlığınız çıkarsa yeni eklediğiniz içerikleri de aynı şekilde kontrol edin. Hangi başlıktan sonra indexlememeye başladığını ölçün.
__________________ ilyasteker.com - herşey hayal etmeyle başladı... |
|
| ||||
| ||||
|
banada aynısı oldu. sandboxla yakuter.com da gerekli açıklamalar yapmışlar.
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
|
domain nasıl düşmüştür anlamadım ?? Sedoya yönlendirdim ... Sedoya yönlendiriyorum düzeliyor tekrar siteye yönlendiriyorum bi bakıyorum tamamen sandbox a giriyor :S |
|
| |||
| |||
|
[url=http://sedoparking.com/search/registrar.php?domain=oyunoynayalim.tk®istrar=se dopark]Site parking url] Site Parkinge alınmış yani !!! |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |