|
| |||
| |||
|
Merhabalar Zaten birinci sayfada çıkan sitemizin 1. sırada olmasını istiyorum. Siteye özel herhangi bir backlink veya çalışma yapılmamıştır. Site yapısı wordpress ve ücretli bir template yapısı vardır. Wordpress içinde ALL SEO eklentisi vardır. parça kontör ve kontör kelimesinde fiyat alabilirmiyim. Site: www.kntr.org Teşekküler |
|
| ||||
| ||||
|
Merhabalar, parça kontör ve kontör kelimeleri çok rekabet gören kelimeler. yani bir çalışma yapılacaksa sürekli yapılması lazım. yani çalışılırsa 1. sıraya yükseltilebilir. ama bir tek biz değil diğer sitelerde çalıştığı için rekabet artar ve sıralamalar sürekli değişir. yani bir kere değil sürekli yapılması lazım bu çalışmanın. eğer kabul ederseniz sizinle çalışabiliriz. fiyat konusunda anlaşabiliriz. sorun değil sürekli yaptığım iş zaten. eğer konuya sıcak bakıyorsanız bana mail atamanız yeterlidir. yardimvedestek@istanbul.com |
|
| |||
| |||
|
mail attım.
|
|
| |||
| |||
|
maliyeti bizede söyleseniz bizde düşünürüz ilk sıralara gelmeyi net maliyet hesabı istiyorum CepDostuKontor.Com - Parça Kontör ve Tam Kontör de Sorun Yaşamadan Gönderim İstiyorsanız Tam Yerindesiniz |
|
| ||||
| ||||
| |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |