|
| |||
| |||
|
Merhaba , Seo danışmanlığı piyasasını öğrenmek bakımından soruyorum. Standart ve maksimum fiyatları ? Çünkü bu sabah biriyle muhabbet ederken dudağımı uçuklatan cinsten bir fiyat verdide şaşırdım. ( Sorduğum kişi seo hizmeti veren bir şirkete bağlı çalışıyor ve yine dudağımı uçuklatan cinsten referansları varda o kadar pahalı olmaması gerekiyor diyorum. ) |
|
| |||
| |||
|
Piyasada kurumsallaşmış ve profesyonel anlamda bu işi yapan firmaların ortalama 2000$'dan 10,000$'a kadar fiyat teklifi verebiliyorlar.(1.sayafa garantisi oldukça yükseliyor.) WEBTURKISH.Net Internet Hizmetleri |
|
| |||
| |||
|
verdiğin fiyatlar aylıksa verdiği fiyat doğruymuşta ( o kadar hadi canım ayakları yaptım. ) |
|
| |||
| |||
|
Şuanda seo olayında aylık çalışan bir firma varmı ki ? bunlar iş başından sonuna kadar telaffus edilen rakkamlar çoğuda sayfa garantili....
|
|
| ||||
| ||||
|
Fiyat kelimeye bağlıdır.
|
|
| |||
| |||
|
kelime ile ilgili bir kıstastan hiç bahsetmedi. ama sorarım bir.
|
|
| |||
| |||
|
Selamlar , Seo danışmanlığınızı yapan firma yada kişiler sizi kelimelerde ilk sayfaya çıkardığı zaman sizinde kazancınız elbette artar ve ileriye dönük olursa bir hayli güzel olur . O fiyatı siz veriyorsunuz gideriniz olduğu kadarı ile geliride elbet olucaktır . ( Projelerinize göre değişebilir ) Herşey karşılıklıdır |
|
| |||
| |||
|
kelimerins göre değişir misal emlak kelimesi 15.000 liradır halı yıkama 1000 lira gibi. talep ve rakip sitelerin çokluğuna göre değişir. |
![]() |
| Etiketler |
| seo danışmanlığı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |