|
| |||
| |||
| Arkadaşlar forum konularınız süper fakat herpsi dağınık.Forum a giren herkesin ihtiyacı bilgilere kolay ulaşmaktır. sitesi olan arkadaşlar elbette sitelerinin önde çıkmalarını isterler.. Eğer bir arkadaş backlinkten tutunda seo hakkında yapılması gereken herşeyi bir başlık altında toplar ve bana bildirirse ; Hosting Paketi alıcam kendisine. Msn : kapaklihaber@hotmail.com Konuyu açan arkadaş msn den bildirsin sunucumdan hosting vericem hemen. Tüm herkese yararlı olur inş. --Yanlış yere konu açtıysam özür dilerim. |
|
| |||
| |||
|
SEO Teknikleri blogumuzda yer alan tüm yazıları baştan sona okuyun, eminim aklınızdaki tüm soru işaretlerini gidermiş olacaksınız.
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
PHP- Kodu: -Backlink -Kelime uyumu. Vss... Hepsinin tek başlık altında yapan arkadaş a da sunucumdan host hediye ediceğim. |
|
| |||
| |||
|
Kategorilerimiz gayet açık ve anlaşılabilir durumdadır. Hangi kategorinin ne işe yaradığını bilmiyorsanız bizlere sorabilirsiniz.
|
|
| |||
| |||
|
Doğru diyorsunuz Bende tüm katagorideki çöp konular hariç Önemli olanları Giren arkadaşlara kolaylık olsun diye tek başlık altında toplayalım (Ve bunu yapan kişiyede sunucumdan hosting vericem demiştim) diye böyle bir konu açtım. Niye tekrar aynı cümleyi yazdınız anlayamadım? |
|
| ||||
| ||||
|
Synnada haklı konular gayet anlaşılır şekilde
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Sevgiler Sahte ; iNsanlar Kahpe ; Hayatınız Yalan ; ALayınız Plan.... |
![]() |
| Etiketler |
| fatih çalışkan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |