|
| |||
| |||
|
Oncelikle boyle bir platform olusturdugunuz icin tesekkurler. Ingilizce icerikte wordpress sitem var.site adresim www.turkishsource.com ama anahtar kelime secimim,ahahtar kelime uyumlulugu hakkinda bilgisizim. sitemdeki ahahtar kelimelileri google adwords kewword tool'dan aratarak karar verdim.ama bana ne kadara patlayacagini inanin bilmiyorum. Asagida aklima takilan bazi sorular var. 1) Turkey Hotels kelimesinde secmekle dogru mu yaptim? bu kelimede ust siralara cikma sansim varmi? 2) sitenin title'li Turkey Hotels,Turkish culture tarzinda.turkish culture yerine turkey hotels kelimesine daha yakin olan travel turkey olarak degistirmem arti bir avantaj saglarmi? 3) sitemde kullandigim keywordler Turkish,turkish history,turkish language,turkish culture,turkish travel, turkish tourism,turkey hotels sizce alakasiz keywordler yada cok mu uzun? 4) ornegin turkey hotels kelimesinde 1.sayfaya ciktim.daha sonra turkish culture kelimesinde yukselebilirmiyim yoksa 2. kelimem turkey hotels kelimesine mi yakin olmali? siteme giris yapip sitemdeki eksiklerimi ve neler yapmam gerektigini vede turkey hotels kelimesinde yukselmek bana kaca mal olacagi hakkinda bilgi verirseniz sevinirim. simdiden tesekkur ederim.Saygilar Konu Foothill tarafından (19-08-09 Saat 04:28 ) değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
|
Foothill Sitenizi inceledim Google aramalarında yükselmek istediğiniz kelime olan Turkey Hotels kelimesinin siteniz içerisinde düzenli kullanılmadığını gördüm. Site Turkey Hotels kelimesinden ziyade Turkish ve Turkey kelimelerine yapılmış optimizasyon gibi gözüküyor. Description tagında Turkey Hotels kelimesini kullanmanız sizin için iyi olacaktır... Title tagında düzenlemeler yapın "Turkish" kelimesini fazla yazmayın. Turkey Hotels | Turkish Travel Culture | Turkey Hotels Place turkishsource.com Şeklinde değiştirebilirseniz sitenizle alakalı bir etiket olur. Title'nin sonunda sitenizin ismini yazmanız Google tarafından sizin markalaşmaya gittiğinizi göstermektedir. İyi Çalışmalar |
|
| |||
| |||
|
peki bu kelimede yukselme sansim nedir.kaca patlar bana?
|
|
| ||||
| ||||
| www.turkishsource.com açılmıyor :S
|
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||