|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum.Diyelimki "Seni Çok Seviyorum" kelimesinde google de ilk sırada çıkmak istiyorum.Bu durum için bir domain alıp konu hakkında bir site yapmak istiyorum. Ayrıca domainin seo konusunda etkili olduğunu biliyorum.Ancak benim sorum ayrıntıda olacak. Seni Çok Seviyorum kelimesinde başarılı olabilmek için 1. www.senicokseviyorum.com şeklindemi bir domain almam lazım yoksa 2. www.seni-cok-seviyorum.com şeklindemi bir domain almam lazım. Bu iki şeklin seo açısından bir birinden farkı varmı bunu merak ediyorum. Googlede arama yapanlar "Seni Çok Seviyorum" anahtar kelimesini ayrı ayrı yazdığı için böyle bir düşünce geldi aklıma acaba diyorum 2. sırada verdiğim örnekteki gibi bir domain dahamı başarılı olur. Konu Azohba tarafından (03-05-10 Saat 06:38 ) değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
|
2. numara daha. iyi tire ( - ) demen boşluk demektir |
|
| |||
| |||
|
Cevabın için teşekkür ederim clup44. Konu hakkında bilgisi olan diğer arkadaşlarda yorum yapıp beni aydınlatırlarsa sevinirim.Çoğunluğun dediğine uyucam çünkü |
|
| ||||
| ||||
|
hocam google zaten bunun ayrımını yapıyor kullanıcı bazlı çalış kullanıcı nasıl rahat eder ona göre düşün
|
|
| |||
| |||
|
Teşekkür ederim TGA
|
![]() |
| Etiketler |
| domainin seo ya etkisi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |