|
| ||||
| ||||
|
Merhaba sevgili üstadlar. Bu internet aleminde türeyen bir web hizmeti hakkında bilginize danışmak istiyorum. şimdi; hitcanavari.com, hitsihirbazi.com, hitdelisi.com v.b. sitelerde x süre sörf yapmamız karşılığında bize belli bir oranda kredi, o kredi karşılığında da sitemize kredimiz kadar hit veren, bu şekilde de sitenin hitini arttırdığı için google sıralamsında avantaj sağladığını idda eden internet siteler bulunmakta. işin ilginç yanı bu sitelerin user rankig sıralamsını incelediğimde ! bağzı üyelerinin ki o üyelerinin web sitelerinin seo tekniklerinden uzak (hiçbir dmozkaydı olmayan, back link almamış, Kelime yoğunluğu gerektiği gibi olmayan, robot.txt dosyası, sitemap.txt doslyası yok), olduğu halde google da 1 nci sırada bulunuyor. bu tip fake hit ! sağlamak black-hat seo tekniği ise ben bu userlerinin sitesini 1 yıldır takip ediyorum neden sıralamasından herhangibir ödün vermiyorlar! bizde yapsak faydalı olurmu ? Yorumlarınız bekliyorum
__________________ Beltan evden eve nakliyat izmir Asansörlü ve Sigortalı Taşımacılık Hizmetleri Konu Winss tarafından (23-02-10 Saat 05:42 ) değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
|
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar... Bence böyle geçici şeylerle "vurgun" peşinde koşmaya gerek yok. Kaliteden taviz vermeden takıl sen. Şu an yeni açılan bir site "vücut geliştirme" aramasında lider. Ama bir hafta bile orada kalacağını sanmıyorum. |
|
| ||||
| ||||
|
benim sitemde çok profesionel değil ama işte burdan aldığım ip uçların da internette araştırıp nasıl uygulanıcağınıda öğrendikten sonra ufak ufak bişiyleryapmaya çabalıyorum. bakalım umarım sağlam bir yere geliriz. bu arada (izmir nakliyat), (izmir evden eve) kelimelerinde doğal arama sonuçlarında ve gogole mapsta hatrı sayılır bir yere geldim, bu tabiki sizin yardımlarınızla oldu, herkeze çok teşekkür ederim
__________________ Beltan evden eve nakliyat izmir Asansörlü ve Sigortalı Taşımacılık Hizmetleri |
![]() |
| Etiketler |
| black-hat-seo, fake-hit |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |