|
| |||
| |||
|
Uzun süredir,''oyun'' kelimesinde birinci olan Kraloyun.com,oyunskor.com tarafından geçildi. Sizce kraloyun.com kısa sürede eski haline dönebilir mi?yoksa 2.sırada kalmaya devam mı eder?
__________________ Death Note |
|
| ||||
| ||||
|
Şahsen beni ırgalamıyor, alalım birini vuralım ötekine a dostlar : ) Oyun piyasasına girersem düşünebilirim.
__________________ Vücut Geliştirme |
|
| |||
| |||
|
Aslında bu saatte sonra birisi gider yada eski yerlerini alırlar sanırım . BACLİNK kasma vesaire gibi bir rekabete girilirse bir taraf zararlı çıkıcaktır . 1. sıraya gelen siteyide tebrik ederim güzel çalışma gerçekleştirmişler .
|
|
| ||||
| ||||
|
oyunskor hakkında söyleyebileceğim tek sey para var huzur var. Backlinklerine bakarsanız görmüş olursunuz. o kadar param olsa harcayacak bende monitörün üzerinde cıkarırım oyun yazdığınızda. Saygılar
__________________ Dizin |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben de 3. ayıma girdim oyun sitemle ve bu "oyun" kelimesindeki pazar kesinlikle kurt sofrası bundan emin olun (: Ha ama işin içine "para" yani backlink girmesi durumunda olay değişiyor..
__________________ Bilmiyorsan öğret. |
|
| |||
| |||
|
kardeşimden ve kardeşimin arkadaş tayfasından yola çıkarak söylüyorum. kral oyun için oyun kelimesinin bu kadar abartılacak değeri yok. çünkü aramalarını oyun diye değilde. " kraloyun , kral oyun " diye yapıyorlar |
|
| ||||
| ||||
|
Türkiye için "oyun" kelimesinin aylık genel arama ortalaması aşağıdadır: oyun 30.400.000 Yazıylada yazayım; otuzmilyondörtyüzbin kral oyun: 7.480.000 kraloyun: 5.000.000 Şimdi zaten kral oyun diye aratan siteyi biliyordur. Daha önce girmediyse bile duymuş demektir yani zaten niyeti kral oyuna girmek. Burada yine googlenin browser gibi kullanılmasını görüyoruz. Yani kraloyun için elbette "oyun" kelimesi çok daha önemli.
__________________ Vücut Geliştirme |
|
| |||
| |||
|
İnsan oğlunun aklı ' Bilgisayar ' gibi yada daha başka bir şey değildir bir zaman sonra orada sabit duran kim olursa olsun o site akılda kalıcı olur belli bir zaman sonra popülerliğini az çok kaybeder.
|
|
| |||
| |||
|
Yazıylada yazayım; otuzmilyondörtyüzbin aylarca , yıllarca " oyun " kelimesinde tepede oturan adam. 2 ay aşağıda kalsada pek fazla abartılacak yanı yok. " oyunskor " a elbet fayda sağlayacaktır. fakat " kral oyun " u can evinden vurmayacaktır. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |