|
| |||
| |||
|
Herkese Merhabalar, Forumdaki ilk mesajda bir yarışmanın haberini vermekten mutluyum. TatilVitrini.com sponsorluğunda ReklaminiAl.Com Ödüllü Seo Yarışması başlamıştır Ödüllerden bahsedecek olursak... Yarışma Ödülleri ; 1.ci Olacak Yarışmacının Ödülleri * Tatil Ödülü : Tatil Vitrini katkıları ile Mc Arancia Otelde 2 Kişi 5 gün konaklamalı tatil ve tüm imkanlardan faydalanma * Reklam Ödülü : ReklaminiAl.Com sitesinde, sitenize ait bannerin 500K gösterimi * Logo Ödülü : Sitelerinizde kullanabileceğiniz ReklaminiAl.Com seo yarışması 1.cisi olduğunuza dair bir Logo. 2.ci Olacak Yarışmacının Ödülleri * Tatil Ödülü : Tatil Vitrini katkıları ile Mc Arancia Otelde 2 Kişi 2 gün konaklamalı tatil ve tüm imkanlardan faydalanma * Reklam Ödülü : ReklaminiAl.Com sitesinde, sitenize ait bannerin 500K gösterimi * Logo Ödülü : Sitelerinizde kullanabileceğiniz ReklaminiAl.Com seo yarışması 2.cisi olduğunuza dair bir Logo. 3.ci Olacak Yarışmacının Ödülleri * Reklam Ödülü : ReklaminiAl.Com sitesinde, sitenize ait bannerin 500K gösterimi * Logo Ödülü : Sitelerinizde kullanabileceğiniz ReklaminiAl.Com seo yarışması 3.cisi olduğunuza dair bir Logo. Yarışma ile ilgili detaylı bilgi ve kayıt için TatilVitrini Reklam Ortaklığı | Reklamınıal adresini inceleyebilirsiniz. Tüm katılımcılara başarılar dileriz |
|
| ||||
| ||||
|
nasıl bir yarışma tam anlayamadım. :S
|
|
| |||
| |||
|
Yarışma sayfası gayet açık bir dille yazılmış ve net şekilde kurallara bağlanmıştır. Yine de anlaşılmayan kısımları reklam@reklaminial.com msn adresinden sorup anında yanıt alabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
|
yarışmaya katılmak isterdım fakat çalışmaktan tatil yapacak fırsatımız olmadığı için çok zor para ödüllü olsaydı daha çok talep olabilirdir. Cihan YILDIRIM requiem_06@hotmail.com
__________________ Sevgiler Sahte ; iNsanlar Kahpe ; Hayatınız Yalan ; ALayınız Plan.... |
|
| ||||
| ||||
|
Haberler.com sanırım katılmayı düşünmez ama olurda okuyan bir yetkili olur ise yarışma koşullarınında uygun gelmesi durumunda mevcut yerlerini korumaları yeterli gelecektir sanırım |
|
| ||||
| ||||
|
Valla güzel yarışmaymış ama adını yanlış vermişsiniz: "Reklamımı Ver" olacaktı doğrusu. |
|
| |||
| |||
|
Sanıyorum pek katılım yok gibi (ya da ben yanlış gördüm)
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Hala aynı yerdeler
|
![]() |