|
| |||
| |||
|
Merhabalar seo konusunda çok fazla bilgim yok, makalelerinizi okuyarak birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Benim bir sorum olucak mesela Atina resimleri bulunan bir sayfamız var, sayfanın adreside www.xxx.com/atinaresimleri.html. Bu sayfada yayınladığım resimlerin herbirine http://www.xxx.com/atinaresimleri.html şeklinde link eklesem seo açısından dezavantaj mıdır ? ya da avantaj mıdır? Not: Resimleri kaydederken alt tagı kullanıyorum. |
|
| ||||
| ||||
|
resimlere title ve alt tagı ekliyosan seo için gerçekten yararlı olur |
|
| |||
| |||
|
title ve alt tagı ekliyorum da bulunduğu sayfanın linklerini resimlere eklesem olumlu olumsuz ne gibi etkileri olur?
|
|
| ||||
| ||||
|
olumlu olur bence ama çok büyük bir faydasını göremezsin.
|
|
| |||
| |||
|
teşekkürler, başka yorumu olan yok mu arkadaşlar?
|
|
| |||
| |||
|
Öncelikle şunu belirteyim. Unutmaki alt="açıklama" parametresi, görsel aramalardaki kullanılacak açıklama değeridir. Title="açıklama" parametresi ise, sitede görselin üzerine gelindiğinde kullanıcıya gözükecek bir işlemdir. Bu iki değeri birbirine karıştırmadan farklı farklı girilmemelidir. Eğer imkanınız varsa alt ve title değerlerini amacına uygun biçimde ve farklı değerlerde girin. Gelelim sorununa. Resimlere yazının linkini vermek yada resmin adresini vermek olumlu olacaktır. Bana kalırsa yazı yerine, resmin adresine link ver. Daha amaçlı ve işlevsel olur. İyi çalışmalar. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |