|
| |||
| |||
|
Merhaba arkadaşlar; çalıştığım şirketin web sayfasında seo çalışması yapıyorum. bir çok kelimede hedeflediğimiz yerlere geldik. yalnız şu an üzerinde çalışmam gereken kelimeler var ve bu kelimeler de beni çok uğraştıracak kelimeler. web sitemin adresi Turbil Bilişim Barkod Çözümleri Peros Prometrik KM-41 Pos Sistemleri dir. googleda daha iyi yerlere gelmek için yapmam gereken şeyler nelerdir? SEO açısından beğenmediğiniz şeyler nelerdir? yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
| Backlink 'e kayıt ol yeterlidir. ve daha sonra da Gruba Katılmak İçin Backlink Ekle Gruba Katıl grubundan siteni gönder , facebook üzerinde yayılsın tıklansın facebook dan da pr kazan.. backlink kazna. |
|
| ||||
| ||||
| SEO Teknikleri ve Güncel SEO Makaleleri da her konuda makaleler var zaten. fazla Backlink yapma Sandbox 'a girebilirsin.
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Ya hu bırak milleti yanlış ve saçma sapan yönlendirmeyi. Senin backlink veren sitenin PR'ı kaç? 0 bile değildir belki. Sıfırın altındaki sitenden backlink alınsa nolur? Anladık bi site açmışsın ama biraz sakin ol, milleti yanlış yönlendirme. Bacım :P sen de klasik seo tekniklerini yap ve backlink için de muteber dizinlere başvur. İstersen İlk SEO işimi sana yapayım, normalde yapmıyorum ama "kutumu büyük hissediyorum." |
|
| |||
| |||
|
CanDarK sitemiz üzerinden rant elde etmek istiyorsan yanılıyorsun. ya ne adamlar var yahu. Böyle küçük ve saçma düşünenler her zaman kaybeder. Bunu aklınızın bir köşesine yazınız. |
|
| ||||
| ||||
| çok haklısınız burada önemli olan reklam değildir. öğrenmekdir. öğrendikden sonra reklam yaparsın zaten.
|
|
| |||
| |||
|
Çıracının şahidi bozacı. Al birini vur ötekine. Yeterli sanırsam. |
|
| ||||
| ||||
|
ben sitelerimi tanıtmak için konu açmıyorum.
|
|
| |||
| |||
|
asp uzantılarını html ye cevırebılıursın : )
__________________ Sevgiler Sahte ; iNsanlar Kahpe ; Hayatınız Yalan ; ALayınız Plan.... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |