|
| ||||
| ||||
|
Sevgili ustalarım 7 tane erors alıyorum bunların 1 tanesi 80 nci satır diğer 6 taneside 110 nuncu satır. [Invalid] Markup Validation of http://www.beltannakliyat.com/ - W3C Markup Validator sorunu çözme için yarıdmcı olursanız şimdiden çok teşekür ederim. ustalara saygılar
__________________ Beltan evden eve nakliyat izmir Asansörlü ve Sigortalı Taşımacılık Hizmetleri |
|
| ||||
| ||||
|
Şimdillik bir cevap veren olmadı ama yinede teşekkür ederim bu arada 80 nci satırdaki 1 tane olan hatayı çözdüm 110 ncu satırlada biraz uğraşayım dedim 6 hata vardı ordada onlarlada ama nekadar uğraşıp ettiysemde 2 hata veriyor gene yani son iki hata bunlarıda çözersem sanırım bir sorun kalmıycak <embed style="type:application/x-shockwave-flash; width:100; height:100; src:resim/saat.swf; bgcolor:B9DCFF;"></embed> Kırmızıya bellirttiğim yerlerde olduğunu sölüyor ama bir türlü anlıyamadım. Yardım edecek olursanız çok minnettar kalırım. iyi bir yılbaşı hediyesi olur benim için bu arada herkeze sağlıklı huzurlu ve hayırlı işler dilerim
__________________ Beltan evden eve nakliyat izmir Asansörlü ve Sigortalı Taşımacılık Hizmetleri Konu Winss tarafından (31-12-09 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
| Etiketler |
| w3 hataları |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |