|
| ||||
| ||||
| Bence şuanda bile herkez adwords ile reklam veriyor ve seo ile falan uğraşmıyo. ilerde daha çok çoğalır diye düşünüyorum. çünkü önceden herkez soldan bakıyodu sonuçlara, şimdi herkez önce sağ tarafa bir bakıyor. çünkü asıl firmalar orada. sol tarafta alakasız siteler ve forumlar çıkıyor. spamcılar ve gereksiz boş forumlar yüzünden herkez sol taraf yerine sağ tarafı tercih ediyor. buda firmaları adwords ile reklam vermeye yöneltiyor. durum böyle olduktan sonra halimiz ortada. Adwords (sağ taraf) varken, Seo'ya (sola) kim bakar ??? Ben Böyle Düşünüyorum !!! SEO VARKEN ADWORDSA KİM BAKAR ![]() bu yazıyı yazmamın sebebi yapılan yorumlardan dolayıdır. Konu clup44 tarafından (20-01-10 Saat 10:01 ) değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
|
Şahsen ben solcuyum ve gözüm sağa pek kaymıyor, esas sitelerde solda demek bence gerçeği yansıtmıyor. Aramasına göre, o anki reklamverenlerin durumuna göre değişir bu.
__________________ Vücut Geliştirme |
|
| |||
| |||
|
Profesyonel bir web kullanıcısı iseniz sağ ve sol işinize yarayacağını düşündüğünüz 5-6 site açar, onları inceler, fikir sahibi olur ve ondan sonra karar verirsiniz.
__________________ ilyasteker.com - herşey hayal etmeyle başladı... |
|
| ||||
| ||||
|
arkadaşlar dedikleriniz doğru ama adwords seoyu etkiliyor
|
|
| |||
| |||
|
Haklısın adwords varken seo'ya gerek yok.
|
|
| ||||
| ||||
|
saçmalığın daniskası bence, bir kere her aramada reklam çıkacak o da sizin reklamınız olacak diye bir şey mi var, hem adwords paralı, seo beleş.
__________________ Vücut Geliştirme |
|
| ||||
| ||||
|
Araştırmalara göre sol taraf %95 tıklama adwords reklamlarının olduğu sağ taraf ise %5 tıklama almaktadır.
|
|
| ||||
| ||||
|
ben böyle düşünüyorum arkadaşlar internette güvenilir ve asıl üretici firmalar sağ tarafa reklam veriyor. bunu çoğu kişi bildiği için sağ tarafa bakıyor. internetten alış veriş yaparken solda çıkan siteler bence hep 2. plana atılıyor. sağ tarafda asıl iş yapan büyük siteler yer alıyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
hem adwords paralı olsa nolurki. vereceğin en fazla günlük 20 TL yaptığın satış ise bunun 20 katı kazandırıyor.
|
|
| |||
| |||
|
Sağ tarafa yeni ve amatör site sahipleri yeni açılan firmalar solda ise profesyoenelleşmiş ve eski ve köklü firmalar yer almakta...Seo niçin gerekli adwords e yapılan giderler seo da birleştirilirse ilerde ödenecek olan reklam ücretini kısmış ve kökleşmiş oluruz.Kısa vadede Adwords uzun vadede Seo
__________________ Web Tasarım |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |