|
| ||||
| ||||
|
-SEO ilerde nasıl olur? -Çok güzel, olur tadından yenmez. Şaka falan bir yana da Türkiye'de internet kullanımı arttığına göre, SEO'nun ilerde daha önemli olacağını söyleyebiliriz. |
|
| |||
| |||
|
Karluk Her bir şey fazla olduğu zaman bu o şeyin iyi olucağını anlamına gelmez. Örnek vericek olursak zamanında ( Bilgisayar ) fazla yokken veya insanların alma gücü yokken herkesce yada bazı kesimce çok değerli idi. Fakat, şimdi ise herkesce fazla değeri yok. Farklı açılardanda düşünmemiz mümkündür. Ama temennim iyi olmasından yanadır. Her işte ( - ) yönlerde vardır ( + ) yönlerde vardır ... Önemli olan ( + ) yönlerini kullanmaktır. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Ben demek istedim ki Türkiye'de internet kullanımı arttıkça SEO daha önemli olur. TV reklamları nedne bu kadar önemli ve pahalı, izlenilmesiyle doğru orantılı değil mi? Ülkemizde internet demek, google demektir, neredeyse herkes googleyi kullanır. İnternet kullanımı arttıkça google kullanımı da artacağından ülkemizde internet kullanımı ne kadar artarsa SEO o kadar önemli olur. Yani olayı bilgisayarın bir zamanlar değerli olmasıyla benzetilecek bir yanı yok bence. |
|
| ||||
| ||||
|
bence bu kafayla bu milletten hiçbir şey olmaz.
|
|
| ||||
| ||||
|
Seo çok önemli bir sektör olacak. 2-3 seneye kadar tam anlamıyla tüm kesimler tarafından kavranacağını düşünüyorum.
|
|
| ||||
| ||||
|
SEO Türkiye 'de gün geçtikçe yayılıyor. Hali ile sahteside... Hacklink kasmayı öğrenen danışmanlık yapmaya başlıyor. İnşallah bilinçlenir, halk.
__________________ |
|
| |||
| |||
|
Google Baclink olayını en alt seviyede düşürmeye çalışıyor. Yeni Algoritmalarda bunun göstergesi. Teşekkürler.
|
|
| |||
| |||
|
Backlink seviyesini düşüremez backlin her zaman verimlidir. Dmoz'a bir tane backlink ekledikten sonra sitem fışkırdı bu demek oluor backlinK yaşıyor. CİHAN YILDIRIM requiem_06@hotmail.com |
|
| ||||
| ||||
|
her webmaster potansiyel seo uzmanıdır. o yüzden türkiyede seo uzmanı yok diyemeyiz fakat seoyla ilgilenilmiyor yada tam bilinmiyor desek daha doğru olur. arkadaşlar herkes seo uzmanı olacak yada seo uzmanı olmalı diye bir durum kesinlikle olamaz ki gerekte yoktur zaten. yapıyı bilmeden yapıda iyileştirme yapmak kesinlikle mümkün olamaz. ileride seo tıpkı diğer sektörler gibi küçük çaplı esnaf ve firmaların seo mu? "aboow geçende biri geldi 1 liramızı aldı site daha kötü oldu" diye yakınacakları bir meslek haline gelir merak etmeyin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunan her konuda herkesin uzman olduğu güzel ülkemizde sonuç değişmez gibi geliyor saygılar
__________________ Seoloper |
|
| |||
| |||
|
Seo nun geleceğini çok iyi görüyorum, zaman internet devri ne bulunmak isteniyorsa arama motorları kullanılıyor, sene 1997-98 yıllarını hatırlıyorumda arama.com vardı ama okadar yetersizdiki şimdi de pek başarılı değil, bir driver bulmak için internette günlerimiz geçerdi.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |