|
| ||||
| ||||
|
Bence Türkiyede Seo çok az kullanılan bir sektör. Yurtdışında çoğu ülke bu seo işine çok önem veriyor. çoğu avrupa ülkelerinde kalkıp kapı kapı ürün aramak yerine internette anında elinin altında. üstelik hiçbir ücret ödemeden. bunu bilen bir insan neden kapı kapı ürün arasınki? işte bizim ülkemizde bunu bilmeyenler çok olduğu için kapı kapı dolaşan çok oluyor. buda ülkedeki trafiği arttırıyor. asıl işine-gücüne giden insanlar olacağına trafikte, anadolu yakasında oturan ama avrupa yakasına ürün almaya giden insanlarla doluyor. ülkemizde bu yüzdende trafik sıkışıklığı ve kazaları çok oluyor. oysa internetten yapılsa bütün alışverişler daha iyi olmazmı. artık araçlar bile internet üzerinden alınıyor ![]() Ben Böyle Düşünüyorum !!! |
|
| |||
| |||
|
Böyle ufak gibi görünen bir sürü şeyi endüstrileştirerek ve sistemli bir şekilde kullanarak "büyük güç" olunuyor. Katılıyorum!
|
|
| |||
| |||
|
İnsanlar internetten alışverişe yöneldiklerinde herşey çok daha farklı olacak. Söylediklerinizin bir kısmına katılıyorum, haklısınız.
| |||
| |||
|
Türkiye'de şu an için en hızlı büyüyen ve gelişen Sektörlerden bir tanesidir ' SEO ' diye düşünüyorum. Gün geçtikçe dahada büyüyeceğine inanıyorum. Teşekkürler.
|
|
| ||||
| ||||
|
rica ederim ben teşekkür ederim
|
|
| |||
| |||
|
İş tamamen internet olursa Herkez Seo cu olmaya çalışır ve gün geçmezki google de dünyanın sitesi olur spamlar la dolu ve bu siteler ilk zamanlar ön sıralarda da olsa google yeni sistemi ile daha fazla alakadar siteleri indexlediği için Büyük sorun olacaktır. Mesela Oto Kiralama sektöründe 1,450,00 site bulunmakta bir o kadar daha site daha açıldığını varsayarsak ne kadar iğrenç bir sonuç cıkar ortaya Cihan YILDIRIM Requiem_06@hotmail.com Seo & Web Dizayn & Aşk |
|
| ||||
| ||||
|
Requiem_06 dediklerinize katılıyorum. dediğiniz gibi siteler çoğalıyor ama köklü ve eski sitelere kolay kolay birşey olmaz yenilerin çok uğraşması lazım
|
|
| |||
| |||
|
Yeni siteler zaten filitrede çoğu : ) Artık Seo da bitiyor. Google iyice sapıttı hadi bakalım hayırlısı. Cihan YILDIRIM Requiem_06@hotmail.com Seo & Web Dizayn & Aşk |
|
| |||
| |||
| Şimdi ! Webmaster forumu TIKLA ! |
![]() |
| Etiketler |
| seo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |