Siz de kendinize iyi bakın. Ben kimseye seo hizmeti vermiyorum. Size şunu söyleyeyim, müsterih olun, yanlış hesap bağdattan döner. Bir de google webmaster destek forumlarından destek almayı deneyin.
Seoturk kim? Siz kimsiniz? :-)) Bu iş git gide komik bir hal alıyor.
Bu arada rakip sitelere çok sayıda ve siteyi spam olarak algılatacak kadar çok backlink girmek gerçekten etkili bir yöntem. Ama eğer tutturulamazsa, rakip sitenin hesabına çalışılmış olur.
Seoturk Ben sizi hedef alarak konuşma yapmak istemiyorum ve sneın forumunadada cok taklıyorum. İşni yaptıgın bazı sektörlerin karşı firmalrın backlinklerı fazla olmus ve sanboxa girmiş ve senınle bir sektörde sen ögretmen ben ögrencı carpısıoruz o ayrı mesele senın yaptıgına ınanmak ıstemıyorum ama yaptıysanız acıkca soyleyınız?
Seoturk,daha önce calısma yaptıgınız sektörlerde ki karşı firma rakiplerinizin backlink sayıları artmış? Acaba Siz mi yapıyorsunuz Yanlış anlamayınız derin araştırma yapıyoruz biz 2 seo yakaladık bizim sektörle uğraşan. Eger ki millete adult sitelerden ki link atıyorsanız yazıklar olsun size ama siz değilseniz bir sözüm yok..!