|
| ||||
| ||||
|
Vbulletin forum sitelerinin %95'inin kullandığı 3.8.x dil dosyasındaki W3C hatasını nasıl gideririz. 15 Vbulletin forum sitesini inceledim hepsinde aynı hata, bu sitede dahil. Çözüm: Diller & Cümleler / Cümlelerde Ara ''Forumdan çıkış tuşunu kullan'' diye aratıyoruz. (( remember_me )) Çıkan sonuçtaki bütün kelimeleri ve kodları siliyoruz ve sadece "Beni Hatırla" yazıp kaydediyoruz. Sorun giderilmiş olacaktır. Dil dosyasını hazırlayan arkadaşımız o bölümde biraz değişiklik yapmak istemiş ama W3C hatasını farketmemiş.
__________________ Dizi Yorumları Konu zorolan tarafından (07-11-09 Saat 07:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Başlık Düzenlendi (Hatası) - (Hataları) |
|
| ||||
| ||||
|
/online.php w3c hatası Diller & Cümleler / Cümlelerde Ara ( title="Eger sifrenizi ) diye aratıyoruz. Çıkan sonuçtaki bütün kelimeleri ve kodları siliyoruz ve sadece ( Şifremi Unuttum ) yazıp kaydediyoruz.
__________________ Dizi Yorumları |
|
| |||
| |||
|
Bu güzel katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
|
|
| ||||
| ||||
|
Rica ederim Lidyon, Şunuda belirtmek istiyorum. Düzenlenen bölümde hiç bir değişiklik olmuyor, silinen kodlar ve yazılar o bölümlerde hiç bir eksiklik yaratmaz. Yaptığınız düzenlemede o bölümü orjinal haline dönüştürüyorsunuz.
__________________ Dizi Yorumları |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |