|
| ||||
| ||||
|
vBulletin arşiv bölümü SEO için önemli bir noktamıdır ? Bu sitedeki arşiv sayfası harfler ve sayılarla linklendirilmiş. Bazı sitelerde ise orjinal linkler. Bazı sitelerde ise arşivdeki linkler orjinal konuya yönlendiriliyor. Sizce hangi arşiv sistemi SEO için daha sağlıklıdır ? Konu zorolan tarafından (06-05-09 Saat 07:16 ) değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
|
Ben VBulletindeki arşivin sitemap görevi gördüğünü biliyorum, yamuluyorsam düzeltin.com
|
|
| ||||
| ||||
|
Zoint SEO sisteminde bahsettiğin özellik var, ama bu özelliğin kullanılması tavsiye edilmiyor. Uzun zamandır güncellenmiyen bir vBulletin SEO eklentisi olduğu için, Vbulletin arşiv sistemi kadar etkili değil. Ben arşiv bölümünün SEO Tekniklerinden olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Arşiv bölümü bildiğim kadarıyla site üyelerinin sade ve hızlı bir bölümde sitede dolaşmaları için var. SEO açısından önemi ne ? eğer önemi var ise, arşiv linkleri nasıl olmalıdır ? Bir makalede okumuştum, sitemap oluştururken arşiv linklerini sitemap'a dahil etmeyin. Benzer linkler olduğu için sorun yaratır. |
|
| |||
| |||
|
sitemap yaptıysanız arşv linklerini sitemapa ve footere eklemeyin nedeni ise rakip url konumunda olması gelen örümceklere tek yol göstermek daha mantıklı
|
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkürler 'Axaraylim.68'
|
|
| |||
| |||
|
evet önemli bir noktadır